Start Stars Hot News! Lady Gagu polugolu i pripitu izbacili iz kluba Yankeesa

Lady Gagu polugolu i pripitu izbacili iz kluba Yankeesa

SHARE

Lady Gaga izazvala je incident u petak uveče na stadionu Yankeesa. Kontroverzna pevačica s viskijem u ruci prošvercovala se nakon utakmice u prostor kluba i pripita izazivala neugodnosti te su je, navodno, odatle izbacili, a Hal Steinbrenner, suvlasnik tima, obavestio je osiguranje na stadionu kako je Gaga ubuduće nepoželjna.

Gaga se navodno, nakon navijanja na utakmici, koja je završila porazom domaće ekipe, s dve prijateljice i bocom irskog viskija provukla u privatne prostorije kluba te tamo srela Alexa Rodrigueza, Robinsona Canoa i još četiri igrača bejzbola. U dobrom raspoloženju pevačica se natakala viskijem i izvodila predstavu milujući sebi grudi, a na sebi je imala samo mrežaste čarape, grudnjak i tek napola zakopčan dres svog omiljenog tima.

Nakon incidenta vodstvo kluba izjavilo je kako pevačici nisu zabranjeni dolasci na utakmice, ali da nikako nije poželjna u privatnom klubu tima. Lady Gaga, koja tvrdi da je doživotni fan njujorških Yankeesa, nedavno je takođe pokazala nedostatak pristojnosti na utakmici protiv Metsa, kada je navijačima suparničkog tima pokazala srednji prst.

OSTAVI KOMENTAR