223
Lady GaGi se sad ne sviđa spot koji je uradila za pesmu...

Lady GaGi se sad ne sviđa spot koji je uradila za pesmu “Telephone”

223
SHARE

Lady GaGa odbija da gleda svoj spot “Telephone” jer ga kako kaže, “jako mrzi”.

Pop superzvezda udružila se s Beyonce da bi snimila ovu pesmu i spot koji je postao pravi hit na internetu. Ipak GaGa kaže da nije zadovoljna njime.

Za britanski Time Out magazin, rekla je: “Ne mogu više ni da gledam spot za Telephone, toliko ga mrzim…Beyonce i ja smo sjajni zajedno. U spotu je toliko mnogo ideja i sada bih volela da sam se više pozabavila njima. To je smešno jer poznajem mnogo ljudi koji ne vole spot za ‘Alejandro’ a upravo to je moj omiljeni video”.

13 KOMENTARA

  •  ni meni se ne svidja niss kod nje, sve je glupo kao noc, prvih mesec-dva kada se pojavila bila je originalna, a sada je samo odvratna i nista vise!!!

 1. Lady GaGi se sad ne sviđa spot koji je uradila za pesmu “Telephone”
  P.s. Ja bih dodala: A ne sviđa se ni meni ;)

 2. Ko zna da li je ovo istina,ali ona mora da bude u centru paznje,a ne shvata da je dosadila i Bogu i narodu………..

 3. Pa dobro, to je normalno. . . Tako je meni sa nekim mojim slikama, na primer. . . 
  Ranije sam bila oduševljena kako sam ispala, a što sam starija sve mi se manje sviđa slika. . . Svi ponekad promenimo mišljenje o nečemu.

 4. Njene pesme su lepe,mada mi se bas i ne svidja njen glas!
  Telephone je cool pesma,mislim i jedna od mojih omiljenih pevacica je Beyonce(koja je s Lady Gagom pevala pesmu Telephone),al sto kaze Team Eric Saade dosadila je i Bogu i narodu s tim glupavim izjavama,i inace!

 5. Ne razumem toliki hejt… Sta je vama ljudima?! Ja potpuno obozavam GaGu i podrzavam je u svemu! Ona je Pop ikona, ako vam se ne svidja, ne mojte da komentarisete niti da citate post-ove vezane za nju.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.