1020
Lady GaGa:”Moj parfem miriše kao skupa kurva”

Lady GaGa:”Moj parfem miriše kao skupa kurva”

1020
SHARE

Lady GaGa kaže kako parfem koji će nositi njeno ime “miriše poput skupe kurve”.

Ranije je kontroverzna pevačica, podsetimo, najavila kako će miris njenog parfema biti kombinacija mirisa krvi i sperme, a sad se trudi da tu izjavu ublaži pa kaže kako parfem neće mirisati toliko gnusno koliko to zvuči: “Izdvojili smo mirise krvi i sperme na molekularnom nivou pa neće imati doslovno miris po tome, ali ti su mirisi tu”. Parfem bi se u prodaji trebao naći 2012. godine.

17 KOMENTARA

 1. Pa onda mirise poput nje sa razlikom da je ona jeftina kurva hajde Gago izvali jos jedna znamo svi da si jedna glupaca i nestani sa scena sa tvojim elektronskim djubretom ne treba nam tvoja “muzika”!!!

 2. Nmg da verujem… Znaci ovo je prava blasfemija i uvreda za zenski rod! -.- Da je zivela pre 500 godina verovatno bi je spalili na trgu

 3. @Razocaran
  ahahha majke mi xD
  koja budala -.-
  sve je moglo da se ocekuje od nje ali ovo vise prelazi svaku granicu -.-

 4. od nje se nista drugo ni ne moze ocekivati… ne bi me cudilo da ubaci i malo kokaina…to je otprilike to – krv + sperma + droga = gargamela….btw, @megan (black swan) bravo za komm :)

 5. ma hajde molim vas stvarno mislite da ce staviti neciju spremu u parfem !? pa fkt ste LUDI ! nije retardirana !!!! :( :( :( i ne vrijedjajte je :( :( :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.