Start Stars Hot News! Lady Gaga zgrozila obožavaoce insceniranim klanjem i kanibalizmom

Lady Gaga zgrozila obožavaoce insceniranim klanjem i kanibalizmom

SHARE

Lady Gaga oduvek je svojim obožavaocima znala priuštiti koncert za pamćenje, ali ovaj poslednji, održan u Manchesteru, zgrozio je javnost i njene obožavaoce koji smatraju da je ovaj put zaista preterala.

Naime, kontroverzna pevačica tokom nastupa inscenirala je vlastito ubistvo, tačnije, nepoznati muškarac u crnom “zaklao” ju je na pozornici te je počeo živu jesti, dok je krv špricala na sve strane. Iako je scena, baš kao i krv, lažirana, mnogi su ostali zgroženi njenom idejom te će im taj nastup zasigurno ostati urezan u pamćenje.

[youtube 1-tAQijGJJ8]

Da situacija bude gora, na koncertu Lady Gage našlo se i mnogo dece koji su došli u pratnji roditelja i kojima je bizarna pevačica uzor. Takođe, samo nekoliko sati pre njenog nastupa, pomahnitali Englez Derreck Bird pronađen je mrtav nakon nasumičnog ubilačkog pohoda po britanskoj Cumbriji u kojem je ubio najmanje 12, a ranio najmanje 25 osoba, zbog čega su njeni obožavaoci bili dodatno zgroženi.

“Bilo je neverovatno neukusno gledati je prekrivenu krvlju, posebno zbog sve one dece koji su jedva čekali da je vide. Mnogi su tu scenu promatrali s rukom na ustima, s izrazom čuđenja i zgražanja na licu. Mislim da je stvarno preterala”, rekla je jedna majka koja se našla na njenom nastupu.

OSTAVI KOMENTAR