Start Stars Hot News! Lady GaGa zatvorila se u svlačionicu zbog treme

Lady GaGa zatvorila se u svlačionicu zbog treme

SHARE

Oprah Winfrey morala je izvući Lady GaGu iz njene svlačionice nakon što se pevačica zatvorila zbog treme od nastupa. Pre izvedbe na gala večeri u njujorškom muzeju Metropolitan, na kojoj se pojavilo oko 700 ljudi, televizijska voditeljica koja je ujedno bila i voditeljica te večeri, pomogla je pevačici da smiri živce.

“Ona bukvalno nije htela izaći. Prijatelji i direktor Warner Musica Lyor Cohe pokušali su razgovarati s njom, ali ništa. Zatim su nazvali umetnika Terencea Koha koji joj je preko telefona malo pomogao. Koh i Oprah su ju izvukli napolje”, rekao je neimenovani izvor.

Pevačici je rečeno da će nastupiti na svečanosti u Metropolitanu koju organizuje urednica časopisa Vogue Anne Wintour, samo ako obeća da će biti pristojna i da neće psovati. Kada je izašla na pozornicu, GaGa se obratila publici: “Nikada neću zaboraviti kada me Anna Wintour pozvala da pevam na ovom događaju, ali pošto je već videla moje nastupe, mora biti sigurna da neću psovati. E, pa Anna, dat ću j…sve od sebe!”.

OSTAVI KOMENTAR