346
Lady GaGa zatvorila se u svlačionicu zbog treme

Lady GaGa zatvorila se u svlačionicu zbog treme

346
SHARE

Oprah Winfrey morala je izvući Lady GaGu iz njene svlačionice nakon što se pevačica zatvorila zbog treme od nastupa. Pre izvedbe na gala večeri u njujorškom muzeju Metropolitan, na kojoj se pojavilo oko 700 ljudi, televizijska voditeljica koja je ujedno bila i voditeljica te večeri, pomogla je pevačici da smiri živce.

“Ona bukvalno nije htela izaći. Prijatelji i direktor Warner Musica Lyor Cohe pokušali su razgovarati s njom, ali ništa. Zatim su nazvali umetnika Terencea Koha koji joj je preko telefona malo pomogao. Koh i Oprah su ju izvukli napolje”, rekao je neimenovani izvor.

Pevačici je rečeno da će nastupiti na svečanosti u Metropolitanu koju organizuje urednica časopisa Vogue Anne Wintour, samo ako obeća da će biti pristojna i da neće psovati. Kada je izašla na pozornicu, GaGa se obratila publici: “Nikada neću zaboraviti kada me Anna Wintour pozvala da pevam na ovom događaju, ali pošto je već videla moje nastupe, mora biti sigurna da neću psovati. E, pa Anna, dat ću j…sve od sebe!”.

18 KOMENTARA

  1. Ja lupam?! Na dodeli nagrada Hall of fame, koju je dobila Madonna, rekla je da nebi trebalo da psuje, i onda je krenula da psuje, i svaka 3 rec joj je bila psovka…The end

  2. annna,LUPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!GaGa skida Madonu?!pre bih rekla da je obrnuto!!!!!Sta vi svi ljudi imate protiv GaGe?!Cura je blago receno”CARICA”!!!!!!!

  3. Xaxaxax da madona kopira gagu. . . . xaxaxax. . . . . . pa owa od 84 pewa, msm tada je mega popularna. . . xaxax, wi koji ste pali sa marsa gaga tada nije ni rodjena bila. . . . xaxax

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.