639
Lady GaGa za Vogue:”U školi su me ismejavali zbog zečjih zuba, sad...

Lady GaGa za Vogue:”U školi su me ismejavali zbog zečjih zuba, sad sam kraljica lepote”

639
SHARE

Nakon naslovnice martovskog izdanja američkog Voguea u javnost je procurila i jedna od slika iz editorijala kojeg je Lady Gaga pred objektivom poznatog fotografa Marija Testina snimila za taj prestižni modni časopis.

“U školi su me zafrkavali zbog `zečjih` zuba, a sad sam prava živa Vogueova kraljica lepote”, napisala je Lady Gaga na svom Twitter profilu ispod slike naslovnice koju krasi.

27 KOMENTARA

 1. razumem sta je htela da kaze ovim…tkdj se slazem da ovo nema veze s lepotom..
  ali to sto je ona izjavila, to moze da kaze neko ko je ZAISTA uspeo u zivotu…
  po cemu je to ona uspela? ne razumem..mozda jeste bogata i popularna, ali pobogu, da li je TO USPEH? gago, povrsna si… zivi u svetu para, droge, alkohola, skandala, paparazza, medija..njen zivot je kao javna bina…ona je glavna marioneta a predstavu gledaju milioni ljudi…
  da li je to uspeh?!
  uspeh je kad imas porodicu, kad si srecan, zdrav, imas prave prijatelje i dr… po cemu je drogirati se i praviti skandale uspeh?
  mozda su joj ta deca govorila ruzne stvari, da je freak ( i nisu puno pogresili) ali sta, ona svoj zivot zivi kao osvetu i da bi se dokazala drugima? kakav je to onda zivot?

 2. KAKO STE JADNI VAMA JE SAMO FIZICKA LJEPOTA GLAVNA -.- SA OVIM JE HTJELA DA KAZE DA OSOBAMA KOJI TRENUTNO IMAJU ISTE PROBLEME DA ODBACE TE LJUDE STO IH MATLETIRAJU I DA IMAJU SVOJ CILJ !! :)

 3. meni GaGa jeste lepa,a zar ti neznas da GaGa IMA porodicu?! I ona svoj zivot ne zivi kao osvetu,rekla je da je sretna sto zivi ovako,a nju,iako su maltretirali ostala je svoja. GaGa <3

 4. @cupcake msl sam na porodicu – decu, muza..kad nisi razveden, kad imas lep i srecan brak, decu i sl… a ne roditelje -.- svako ima roditelje, ne mozes nemati roditelje O.O ona mora da ima roditelje, htela ne htela a decu i muza ne moras imati… i tesko je steci NORMALNU porodicu…
  citaj malo bolje O.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.