Start Stars Hot News! Lady Gaga veruje da je reinkarnacija svoje tetke i da ima dva...

Lady Gaga veruje da je reinkarnacija svoje tetke i da ima dva srca

SHARE

Kontroverzna Lady Gaga ispalila je još jedan u nizu svojih bisera. Ekscentrična pevačica tvrdi kako je ona reinkarnacija svoje preminule tetke te da u njenim grudima kucaju dva srca.

“Sestra mog oca Joanne preminula je kad joj je bilo 19 godina, a mom ocu 16. Kad se moja majka verila za mog oca, živeli su u njegovoj rodnoj kući. Svetlost je ušla u sobu, dodirnula stomak moje majke, a potom nestala. Moja majka veruje da je Joannin duh ušao u sobu i blagoslovio njenu vezu s mojim ocem te da je Joanne potom prenela svoj duh u nju”, navela je Lady Gaga.

“Pomalo bolesno zvuči kad devojka od 17 godina u svojim večernjim molitvama navodi kako bi želela umreti mlada i biti legenda”

“Kada sam se rodila, bilo je kao da sam ja njen nedovršeni posao. Ona je bila pesnikinja i renesansna žena, čistog srca, jednostavno predivna osoba. Umrla je kao devica. Jedan od mojih duhovnih savetnika rekao mi je kako u mojim grudima može osetiti dva srca, i ja u to čvrsto verujem”, dodala je.

Lady Gaga spomenula je i kako je želela slediti stope svoje tetke te takođe umreti mlada: “Pomalo bolesno zvuči kad devojka od 17 godina u svojim večernjim molitvama navodi kako bi želela umreti mlada i biti legenda, nego kao starica, udata žena sa decom”.

OSTAVI KOMENTAR