325
Lady Gaga veruje da je reinkarnacija svoje tetke i da ima dva...

Lady Gaga veruje da je reinkarnacija svoje tetke i da ima dva srca

325
SHARE

Kontroverzna Lady Gaga ispalila je još jedan u nizu svojih bisera. Ekscentrična pevačica tvrdi kako je ona reinkarnacija svoje preminule tetke te da u njenim grudima kucaju dva srca.

“Sestra mog oca Joanne preminula je kad joj je bilo 19 godina, a mom ocu 16. Kad se moja majka verila za mog oca, živeli su u njegovoj rodnoj kući. Svetlost je ušla u sobu, dodirnula stomak moje majke, a potom nestala. Moja majka veruje da je Joannin duh ušao u sobu i blagoslovio njenu vezu s mojim ocem te da je Joanne potom prenela svoj duh u nju”, navela je Lady Gaga.

“Pomalo bolesno zvuči kad devojka od 17 godina u svojim večernjim molitvama navodi kako bi želela umreti mlada i biti legenda”

“Kada sam se rodila, bilo je kao da sam ja njen nedovršeni posao. Ona je bila pesnikinja i renesansna žena, čistog srca, jednostavno predivna osoba. Umrla je kao devica. Jedan od mojih duhovnih savetnika rekao mi je kako u mojim grudima može osetiti dva srca, i ja u to čvrsto verujem”, dodala je.

Lady Gaga spomenula je i kako je želela slediti stope svoje tetke te takođe umreti mlada: “Pomalo bolesno zvuči kad devojka od 17 godina u svojim večernjim molitvama navodi kako bi želela umreti mlada i biti legenda, nego kao starica, udata žena sa decom”.

23 KOMENTARA

  1. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ justinaB, hottie, vladu, fanex,ninu,sandru, sanju,chg, bojanu, miley, zaljubljenu i luku...love ya guys!! :****

    no comment…nek ide na ultra zvuk pa nek vidi jel stv ima dva srca.. :D

  2. Ja mnogo mnogo mnogo volim Lady Gagu,ali koji joj je kurac?Sta bre vise izjavljje neke gluposti bre?Koji joj je KURAC????Kakva sranja izjavljuje to je strasno….Ona je bolesna i treba da ide da se leci!

  3. “It’s better 2 keep your mouth closed and let people think u r a fool,than 2 open it and remove all doubt”…
    Jos jedna u nizu njenih bizarnih,kontradiktornih i po mom misljenju,priglupih i potpuno nepotrebnih izjava samo da bi privukla paznju….Jadno… -.-

  4. koja carica… nmg da werujem.. pa to chak ni ja nikad nebi uspela da odwalim xD… kraljica…

  5. budala jedna nenormalna ovu da nazivam kraljicu ova je samo jedna obicna seljanka koja misii da je ljudima interesantna sa tim glupim izjavama zena je zeljna mediske paznje bolje bi joj bilo da poradi malo na svo glasu ako ga uopste ima

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.