286
Lady Gaga uverena: Sve više počinjem ličiti na Madonnu

Lady Gaga uverena: Sve više počinjem ličiti na Madonnu

286
SHARE

“Mnogi mi govore da ličim na Madonnu, bila ja plava, smeđa, crna ili bela”, rekla je Lady Gaga u intervjuu s Larryjem Kingom. Naime, kako tvrdi popularna pevačica, razlog tome je što njena majka Cynthija navodno jako liči na kraljicu popa, a s obzirom na to da ona s godinama sve više počinje da iči na svoju majku, smatra da će biti sve sličnija Madonni. “Nisam ja kriva što ličim na Madonnu”, opravdavala se Lady Gaga koja je nedavno svojim roditeljima darovala Rolls Royce.

“Kupila sam im automobil Rolls Royce. Moj tata je pravi Talijan pa sam mu htela darovati auto u stilu `Kuma`. Dostavila sam ga na njihovu godišnjicu”, rekla je Gaga. Dodaje kako su njeni roditelji isprva pomislili da je pevačica iznajmila automobil samo za taj dan, a kada su shvatili kako je to ustvari dar, oduševili su se.

33 KOMENTARA

  1. Anna jbt koji si ti debil!Ja ne mogu da verujem da ti ne kapiras da GaGa nema apsolutno nikakvog razloga da kopira onu retrdiranu Madonu!!!!!!Svi znamo da je Madona “poznata”samo po svom izgledu,pesme su joj cista 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@@@@@@@@@

    • iiii jos nesto madonna je najlepsa,prelepe su joj pesme,najbolja je kao i njena cerka,a lady gaga je uzasssss…..nevidjeni……..najgora je…………

  2. aaaaaaaaaaa..pa to bi bio uzas msm lady gaga nikad nebi mogla liciti na madonu….na madonu jedino moze da lici njena cerka lourdes i niko vise…..aaaaaaa uzasssss….sigurno umislja……..

  3. bijonse,kajli minok , i madona imitiraju lejdi gagu cim je lejdi pocela da peva svi su uzeli njene fore , i onda kao one su starije pa onda ispada sve obrnuto , gledajte spot telephone bijonse je u gaginom fazonu ………………………….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.