250
Lady Gaga uradila “opasnu” tetovažu na vratu

Lady Gaga uradila “opasnu” tetovažu na vratu

250
SHARE

Lady Gaga Posing in New York Times Square

Lady Gaga nedavno je uradila tetovažu sa rečima Rio, gde je slovo “I” iscrtano u obliku statue Hrista Spasitelja, koji je simbol ovog grada. Tatu majstor Daniel Tucci koji je uradio ovaj trajni crtež na vratu pevačice, kaže kako je ona želela nešto što izgleda opasno.

“Gaga je došla i rekla mi kako želi nešto što izgleda kao da je rađeno u zatvoru – opasno, sivo i pomalo zastražujuće”, ispričao je Tucci za britanski Daily Mirror.Prema njemu, Gaga je sve izdržala bez problema. “Tetovaža je na zadnjoj strani njenog vrata, tačno ispod kose. Za vreme tetoviranja sve vreme se smejala sa prijateljicama i slušala muziku. Nikad se nije žalila na bol”, dodaje on i dodaje kako je pevačica prethodno pozvala svog dečka Taylora Kinneya i od njega zatražila dozvolu, koju je naravno i dobila.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

    • Potpuno te razumem i ja sam mnogo isao i iztrazio. ali brate niko nece da ti veruje, jer nemaju mozak i ne koriste glavu da razumu da illuminati ima ovde u svetu i NWO (New World Order).

  1. Gaga je ovu tetovazu uradila jos odavno, a to za taylora ne verujem, ona nikoga ne mora da pita za misljenje Gaga The queen

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.