Start Stars Hot News! Lady Gaga uputila emotivno pismo fanovima nakon operacije

Lady Gaga uputila emotivno pismo fanovima nakon operacije

SHARE

Lady Gaga shows her patriotic side by waving around the US Flag as she bring her Born This Way Ball to the Staples Center in Los Angeles

Lady Gaga svakim danom je sve bolje – njena operacija kuka prošla je bez problema a pevačica je našla snage da se svojim fanovima zahvali na podršci.

null

Gaga je zbog povrede morala da otkaže čak 21 koncert na svojoj “Born This Way Ball” turneji. Ona kaže da je dugo osećala hroničan bol ali da se za operaciju odlučila tek kad više nije imala izbora. Na svom blogu na sajtu LittleMonsters.com, ona je napisala: “Monstrumi, stvarno ste mi dali mnogo snage danas. Sve se desilo tako brzo, ali kad sam morala sa time da se suočim setila sam se mnogih priča i iskustava koje ste podelili sa mnom o svojim životima. Susreti u bekstejdžu, čitanje vaših pisama, gledati vas dok komunicirate sa fanovima širom sveta kako biste podržavali jedne druge, oduševili ste me.”

null

“Dok su me odvodili na operaciju mislila sam na sav vaš bol i upornost, vaše jedinstvene porodične situacije, školska okruženja, probleme sa zdravljem, borbu sa identitetom, nekad ste toliko hrabri da me to plaši. Pitam se kako je to uopšte moguće”, napisala je Gaga. “Zato sam pomislila, živa sam, živim svoj san i ovo je samo mala prepreka na putu. Ako se držimo zajedno, možemo sve. Voli vas Gaga.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR