475
Lady GaGa: “Udata sam za svoju samoću”

Lady GaGa: “Udata sam za svoju samoću”

475
SHARE

Lady GaGa zbog svoje je pevačke karijere neprestano na putu pa kaže kako uz taj stil života redovito dolazi i samoća, koja je, smatra ova zvezda, “čini boljom umetnicom”.

“Moram biti sama. Ja sam umetnica. Mi u samoći tražimo odgovore na stotine i miliona pitanja koja nam prolaze kroz glavu. Da, sama sam, ali ja sam udata za svoju samoću”, izjavila je Lady GaGa. Iako pevačica malo ima, pa opet malo nema dečka, odnosno održava burnu vezu s Lucom Carlom, kaže kako će njoj posao uvek biti pre ljubavi: “Uvek bih prvo odabrala svoj posao. Umrla bih bez njega i nikad se ne bih mogla ponovo vratiti u život”.

16 KOMENTARA

  1. GagaL.jpg
    Kako je pre bila lepa,a sad je…Uporedite ovu Gagu i Gagu od pre 4 godine :D videćete razliku. pozz @chg. Mislim da je najbitniji talenat,a ne outfit :) Naći ćeš neku zanimaciju,pa onda nećeš biti sama i neće ti biti dosadno Lejdi.
    P.s.Ne volim Lejdi,tako da..fanovi slobodno minuse ;)

  2. @smoki pa ni tad nije bila lepa…sa takvim izgledom NIKAD ne bi mogla da uspe i dostigne sve sto jeste…izgleda prosecno i niko na nju ne bi obratio paznju…. znam da ce fanovi reci da nije tako, ali ne govorim kao neko ko ne voli gagu vec samo realno….

    inace, kad je vec “udata” za samocu, mislim da bi trebalo da se “razvede” od nje i pocne da zivi….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.