98
Lady GaGa: “U seksu uživam tek u poslednje dve godine”

Lady GaGa: “U seksu uživam tek u poslednje dve godine”

98
SHARE

Pevačica Lady GaGa, koja trenutno ima 24 godine, u seksu je počela da uživa tek pre dve godine. Iako je trend seksanja među tinejdžerima u porastu, Lady GaGa svojim primerom htela je pokazati mnogim njenim maloletnim obožavaocima da nema razloga da se žure.

Priznala je i kako je gubitak nevinosti u tinejdžerskom dobu za nju bilo jedno grozno i neugodno iskustvo. Iako ekscentrična pevačica voli često da koketira na temu seksa u svojim spotovima i nastupima, uvek podstiče siguran seks i poručuje svojim “malim čudovištima” da koriste kondom baš kao što ih već dugo podstiče i legendarna Debbie Harry, jedna od Gaginih idola.

7 KOMENTARA

  1. @ Smoki girls : ovo stv jeste pametna izjava…lijepo je sto hoce da skrene paznju tinejdzerima,jer danas svi zure sa tim i ne vode racuna o zastiti…i onda zbog te gluposti i nepaznje neki upropaste cijeli zivot… :(

  2. @??? xD,ja znam da je ovo PAMETNA izjava i zato sam i napisala:Evo jos jedna izjava pametne nam GaGe! Nisam znala da moze pogresno da se protumaci,ali u potpunosti se slazem sa tobom! Pozz 8-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.