Start Stars Hot News! Lady Gaga u potrazi za dečkom?

Lady Gaga u potrazi za dečkom?

SHARE

Kontroverzna pevačica Lady Gaga traži dečka, otkrili su njeni bliski prijatelji.

Naime, kako piše The Nacional Enquirer, čini se da je Lady Gaga jako usamljena i da svim silama želi upoznati muškarca koji će je oboriti s nogu. “Lady Gaga je lik iza kojeg se skriva Stefani. U stvarnom životu je ona sasvim obična devojka koja je prilično nezadovoljna sama sobom”, izjavio je neimenovani izvor.

Osim s usamljenošću, kontroverzna pevačica navodno ima problema i s poverenjem, zbog čega su mnoge njene veze završile pre nego što su započele. “Stefani ima problema s poverenjem i boji se otkriti svoje pravo lice. Poslednjih godina je postala mašina koja stalno radi i karijera joj je jedino što ima”, dodaje bliski prijatelj pevačice.

I dok njeni bližnji pričaju o njenom privatnom životu, Lady Gaga svakodnevno se obraća svojim fanovima preko Twitter-profila i naziva ih malim zverima. Svojim fanovima Gaga je posvetila i svoju najnoviju tetovažu na kojoj piše “Little Monsters” i objavila je na Twitteru. “Pogledajte što sam napravila sinoć. Male zveri zauvek će biti na mojoj ruci kojom držim mikrofon”, napisala je pevačica.

OSTAVI KOMENTAR