Start Stars Hot News! Lady Gaga u noćnim morama jede ljudska srca i reže vene kako...

Lady Gaga u noćnim morama jede ljudska srca i reže vene kako bi spasila porodicu

SHARE

Lady Gagu u poslednje vreme muče strašne noćne more u kojima sanja fantoma koji joj govori kako treba prerezati vene da bi spasila svoju porodicu. Pevačica kaže kako je od majke naučila da snovi mogu predstavljati neke društvene običaje, a otkrila je i kako scene iz noćnih mora koristi u svojim videospotovima te kao inspiraciju za pesme.

“Taj fantom me vodi u sobu u kojoj sedi devojka plave kose obuvena u čizme koje sam nosila na dodeli Grammyja. Ima zavezane ruke i noge užetom koje svaki deo tela povlači na svoju stranu. A onda mi se fantom obrati i kaže da, ako želim da joj prestane nanositi bol i ako želim da moja porodica bude dobro, moram prerezati vene”, opisala je Gaga noćnu moru u intervjuu za Rolling Stone. “Fantom ima nekakakv med i kaže mi da ga stavim devojci na rane. Zatim želi da na to stavim šlag i gazu. Pokušala sam pronaći šta bi san mogao značiti, ali bez uspeha. Majka misli kako je to neki ritual iluminata”, dodaje Gaga.

“Zvala sam svog duhovnog savetnika Deepaka Chopru i rekla mu da ću izludeti jer je đavo došao po mene. Molila sam ga da mi kaže zašto sanjam kako jedem ljudsko srce. Rekao mi je da mi se takve stvari motaju po glavi zbog moje kreativnosti te da bi sve te slike trebala pretočiti u video. Mislim da mi je zapravo hteo reći kako moram naučiti poštovati svoju ludost. Na kraju krajeva, to sam ja”, kaže pevačica.

OSTAVI KOMENTAR