216
Lady GaGa u hotelskoj sobi ostavila kadu punu krvi!

Lady GaGa u hotelskoj sobi ostavila kadu punu krvi!

216
SHARE

Pevačica Lady GaGa tokom leta odsela je u jednom hotelu u Londonu. Nakon njenog odlaska spremačice su ostale šokirane jer je GaGa, prema njihovim rečima, ostavila kadu punu krvi. Vest je ovih dana procurela i u stranim medijima, a dotične spremačice ceo neobičan događaj su i komentarisale.

“Lady GaGa je ostavila velike količine krvi u svom apartmanu dok je bila kod nas tokom leta. Sve smo prijavili nadležnima, ali oni su nam rekli da zaboravimo da smo to ikad videli”, ispričala je jedna radnica. Neki pak veruju kako je reč o crvenoj tečnosti koju je možda koristila za potrebe nekog nastupa, ali misterija i dalje ostaje nerazjašnjena jer pevačica ni njen portparol slučaj još nisu komentarisali. Ipak, ovo nije prvi put da se GaGa ponaša neobično u hotelima.

Kako se užasava duhova, osim onog njene tetke koji joj je rekao da se počne baviti pevanjem, često hotele pre njene posete proverava poseban tim istraživača duhova, a potrošila je i 30,000 funti na posebne elektromagnetne detektore. “Ona veruje u paranormalno i neće ništa uzeti zdravo za gotovo i reskirati dok je na turneji. Važno je da bude sigurna od duhova”, rekao je jedan njen saradnik.

16 KOMENTARA

  1. Daa, bas me zanima da li je isterivala duhove iz apartmana i kada je bila samo normalna devojka, i isla za porodicom na odmore.. 
    Samo prave dramu .. 
    :P 

  2. e bas je glupa sto se boji duhova. a tek kada puna krvi. to je garant samo neka boja koju je stavila da bi se spremacice sokirale.

  3. ja msm da je to mozda neka boja ne verujem da je krv,a ona stvarno veruje u duhove u jednim novinama je pisalo da je potrosila 50.000 dolara na isterivanje duhova iz hotela u kojima ce odsesti… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.