304
Lady GaGa tražila poljubac od Britney: “Lepila sam njene postere po zidu”

Lady GaGa tražila poljubac od Britney: “Lepila sam njene postere po zidu”

304
SHARE

Britney Spears sa sinoćnje dodele nagrada MTV Video Music Awards otišla je kući s dve statue – za najbolji pop video “Till The World Ends” i sa specijalnom nagradom za doprinos muzici, koja nosi ime Michaela Jacksona.

Ulogu prezenterke imala je Lady GaGa, koja je rekla kako joj je Britney Spears bila uzor i jedna od najvećih inspiracija dok je bila zvezda u usponu.

“Ona je pop muzička legenda i muzička industrija ne bi bila ista bez nje”, navela je Lady GaGa, a potom dodala: “Lepila sam njene postere po zidu i dirala se ležeći u krevetu”.

[youtube vW84lHs-7Fg]

Nakon što je Britney uručila poster, Lady GaGa se namestila za poljubac, a iako se Britney prvo nagnula, potom se okrenula i nasmejala: “Ma to sam već uradila”.

18 KOMENTARA

  1. Hahahaha Britney queen! Gaga je u pravu za ovo: Ona je pop muzička legenda i muzička industrija ne bi bila ista bez nje! Naravno da ne bi mogla bez nje,ona je promenila muziku rame uz rame sa MJ-em,Madonnom i Janet ♥ Mislim da bi dodela bila mnogo,mnogo zanimljivija da se desio taj famozni poljubac,to bi se prepričavalo danima :D Čestitke Britney ;) Ali i Gagi (Koju ne volim) xDDD

  2. daaaj, bre, smoki, šta lupaaš!? Britney nikad neće moći da bude rame uz rame sa MJ-em, Madonnom i Janet. Doduše, Janet je manje popularna, ali je mnogo talentovana… pa kako i ne bi bila kad je Jackson ♥ . Madonna je samo ‘predak’ Lady Gage samo što LG mnogo bolje peva. Ali je zato MJ taj koji će svima da objasni stvari… 

  3. @Alisa,ok,ali moraš priznati da je Britney promenila muziku svojim glasom i pesmama. ;) Da nije,onda ne bi dobila nagradu koju su pre nje dobili samo njih troje :D

  4. @Alisa,sad je prešla na neke dens pesme,pre su bile neke,nazovimo balade..Ali jako dobro peva uživo i ima dobre pesme ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.