137
Lady Gaga spontano zapevala za mladence u jednom londonskom pubu

Lady Gaga spontano zapevala za mladence u jednom londonskom pubu

137
SHARE

Lady Gaga prava je ludica. Naime, iako je niko nije angažovao, zapevala je mladom paru koji se tek venčao, a svadbu slavio u jednom londonskom pubu. Ewan i Julie Searle tako su u Londonu pili piće, kada je Gaga slučajno ušla u pub. “Bilo je neverovatno. Nazdravljali smo našoj budućnosti, pili šampanjac i pivo s nekoliko ljudi koje smo sreli u hostelu. Nakon toga je Gaga, odevena u lepu haljinu, ušla sa svojom pratnjom i naručila piće za sve u pubu”, ispričala je Julie.

Kad je shvatila da nešto slave, pevačica im je prišla i pitala ih šta rade. “Rekla sam joj da smo se venčali, a ona je zaključila kako ta činjenica zahteva pesmu. Uskoro je tražila nekog ko zna da svira gitaru, a kad je našla jednog mladog Francuza, zasvirali su nam pesmu Rolling Stonesa, “Gimme Shelter”. Bila je stvarno odlična, ali njena pratnja nam je zabranila da bilo šta snimamo. Volela bih da imam nekakav podsetnik na taj događaj, iako sam sigurna da to nikad neću zaboraviti”, izjavila je Julie.

6 KOMENTARA

  1. BRAWO JE NAJBOLJI ALI MRZIM STO PISU TOLIKO O JUSTIN BIEBERU!!! NERVIRA ME STO NE PISU NISTA O AVRIL LAVIGNE I NE PRAVE NJENE POSTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVE OSTALO JE NAJBOLJE ALI MOGLI BI DA PRAVE POSTERE U PRIRODNIM VELICINAMA. POCEVSI OD MILEY CYRUS I AVRIL LAVIGNE. ♥♥♥ :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.