825
Lady Gaga: Šmrkala sam kokain sa Biblije!

Lady Gaga: Šmrkala sam kokain sa Biblije!

825
SHARE

Lady Gaga otvorila je dušu i priznala da je ranije znala biti toliko nadrogirana da je sledeću lajnu kokaina vukla s Biblije. “Bila sam toliko nadrogirana da nisam videla žohare pod svojim nogama. Koku sam vukla s Biblije u svojoj sobi. Neki moji prijatelji imali su problema s heroinom, ali ja ga nikada nisam uzimala. Nisam ga ni pogledala kada ga je neko imao u sobi, užasavam se heroina”, rekla je Gaga.

Nedavno je pevačica priznala da i sada s vremena na vreme koristi kokain. Kaže da se to dogodi možda nekoliko puta godišnje. “No, ne želim da i moji fanovi požele tako nešto da rade. Uzimanje droge vodi u katastrofu. U to vreme sam bila potpuna mentalna katastrofa, jednoga dana sam prešla granicu i slomila sam se”, kaže Gaga. U tom trenutku pomogla joj je majka. Pustila je da se dobro isplače, a onda je naterala da se pribere, vrati u New York i napravi nešto od sebe.

68 KOMENTARA

  1. martina koja ti je pesma omiljena od beyonce?Meni telephone,broken hearted girl i why dont you love me

  2. pa ti rece da ti imas 100000000000 prijatelja i da ti ne trebaju ljudi koji ovde se dopisuju.a sa martinom uspostavljas komunikaciju…eeeee ti si toliko glup da ne shvatas ni ono sto sam smislis…tc tc tc a za tvoju informaciju niti jedan covjek ne moze imati toliko prijatelja koliko ti mislis, moze poznanika, ali ne i prijatelja.pravih prijatelja covjek moze imati najvise 5 koji te ne tracaju, vole, podrzavaju i uvijek se na njih mozes osloniti.ali ti ces to shvatiti kad malo porastes, jer ti sad sve izgleda disneyevski, nije ni cudo…

  3. SANDRIČAK UMUKNI,BOLJE BI TI BILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.