285
Lady GaGa smatra da je potpuno obična osoba

Lady GaGa smatra da je potpuno obična osoba

285
SHARE

Lady GaGa kaže da sebe vidi kao sasvim normalnu osobu, ne puno drugačiju od svih ostalih. Ekscentrična pevačica poznata po neobičnom stilu oblačenja i neobičnom načinu razmišljanja naglašava da se ujutro budi kao i svi ostali i kreće da razmišlja šta će tog dana staviti na sebe.

“Ne mislim da je moja odeća nešto posebno. Znam da zvuči glupo, ali svakodnevno se budim kao i svi ostali i razmišljam šta ću odenuti. Samo što, za razliku od ostalih, odaberem nešto malo više skrenuto”, objašnjava GaGa.

Nedavno je otkrila kako je “emocionalno vrlo tanka”. “Shvatila sam da moraš biti takav ako želiš da budeš umetnik. Tvoje suze, tvoje bes ili tvoja radost moraju biti odmah pri površini, ispod prvog sloja kože. Više volim da kažem emocionalno tanka umesto ranjiva, jer mi to implicira samo plač”, rekla je GaGa.

13 KOMENTARA

  1. Ja smatram da si ti Ema malo prolupala………Jer si ti svesna da ona ima armiju fanova i da je nova kraljica popa??Naravno da svi da pisu o njoj.Ako je ne volis,ne komentarisi!

  2. Lady Gaga jeste normalna osoba,ali je njen zastitni znak cudno odevanje i sminka.Ali zato je mi toliko i volimo-zato sto je jedinstvena…….. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.