Start Stars Hot News! Lady Gaga slikala se za Rolling Stone u tangama i grudnjaku s...

Lady Gaga slikala se za Rolling Stone u tangama i grudnjaku s automatskim puškama

SHARE

Lady Gaga pojavila se po drugi put u karijeri na naslovnici časopisa Rolling Stone, pozirajući gotovo gola. Pevačica se slikala za naslovnicu dvostrukog, letnjeg broja, noseći tange i grudnjak s automatskim puškama koji je imala i u spotu za pesmu “Alejandro”.

Svoju je prvu naslovnicu za prestižni časopis Gaga snimila prošle godine u maju. Na njoj je takođe bila gotovo gola, no s ružičastom pozadinom, bez vidljivih tetovaža i prekrivena mehurićima od pene, nije izgledala militantno kao u grudnjaku punjenom municijom. Kritičari tvrde da bi osoba koja je obrađivala Gaginu naslovnicu u Photoshopu trebala dobiti nagradu zbog toga što je oblikovala njenu pljosnatu stražnjicu.

Kritike na račun izgleda nimalo ne brinu pevačicu koja niže hitove, a za njene se koncerte traži karta više. Gaga koristi svaki slobodni trenutak da se dobro zabavi pa je zbog svog ponašanja izbačena iz privatnih prostorija njujorškog kluba Yankees. Pevačica je došla na stadion vidno pijana, s viskijem u ruci, a nakon utakmice je došla u privatne prostorije igrača gde je plesala. Osiguranje ju je ispratilo napolje i poručilo joj da je u tim prostorijama ubuduće nepoželjna.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR