Start Stars Hot News! Lady Gaga skrhana zbog prekida sa dečkom, prijatelji se boje za njeno...

Lady Gaga skrhana zbog prekida sa dečkom, prijatelji se boje za njeno zdravlje

SHARE

Lady Gagi nikad nije bio problem doći na naslovnice, no svojim je ponašanjem poslednjih nedelja podigla popriličnu medijsku prašinu. Izbačena je sa stadiona Yankeesa u New Yorku, jer je u svlačionici pokazivala grudi igračima te pokušavala prići bivšem Madonninom dečku, Alexu Rodriguezu. Pritom je bila pripita i zabranjen joj je pristup u klupske prostorije Yankeesa. Nedugo pre toga, Gaga se pred fotografima ljubila sa svojom prijateljicom. Ležala je s njom na jahti i kad je primetila da ih paparazzi snimaju, prijateljica je legla na nju i počele su se ljubiti.

Prijatelji kontroverzne zvezde tvrde da je njeno ponašanje posledica prekida s dečkom koji se dogodio pre mesec dana. 24-godišnja pevačica bila je u vezi sa najboljim prijateljem Matthewom Williamsom, a navodno su bili u vezi više od godinu dana. “Matthew se osećao da joj je manje važan od karijere. Bio je jako zaljubljen u nju i želeo se oženiti. Molio je da uspori s poslom te da se bolje brine za sebe, ali nije ga nikad slušala”, izjavio je izvor blizak bivšem paru, za časopis Now.

Gaga je držala svog dečka podalje od očiju javnosti, ali par je viđen u februaru kada su tajanstvenog dizajnera Matthewa uspeli uslikati paparazzi. On je navodno zbog pevačice, raskinuo sa bivšom devojkom sa kojom ima dete. “Njeno ponašanje u poslednje vreme je vrlo zabrinjavajuće. Niko ne može raditi tim tempom, ludo se zabavljati i biti OK, pogotovo kad prolazi kroz emotivnu krizu”, rekao je izvor koji tvrdi da je Matthew bio pravi oslonac za pevačicu. “Sad kad ga nema, ko će joj reći da treba usporiti i odmoriti se?”, pita se njen bliski prijatelj.

OSTAVI KOMENTAR