Start Stars Hot News! Lady GaGa se verila sa barmenom

Lady GaGa se verila sa barmenom

SHARE

Lady GaGa navodno se vratila dečku, Lucu Carlu, s kojim je bila pre nego što je postala slavna i koji ju je inspirisao za neke njene pesme.

Daily Star Sunday piše da je par proveo božićne praznike kod njegovih roditelja u Nebraski i da su se nakon toga verili i odlučili da žive zajedno u njenoj vili na Bel Airu. Iako oboje za sad ćute o svemu, nagađa se da bi zvanična potvrda mogla da dođe u vreme objavljivanja Gaginog novog singla kako bi se dodatno dobilo na publicitetu. “Ona i Luc se ne žure da odrede datum venčanja. Ona čak ni nema pravi verenički prsten jer on ne može da ga priušti”, tvrdi izvor.

Gagin verenik do sad se bavio mnogim poslovima, radio je kao DJ, promoter klubova, ovlašćeni je lični trener i za sebe tvrdi da je muzičar. Trenutno radi kao barmen u dva popularna njujorška kafića. Luc Carl je s popularnom pevačicom prvi put bio 2005. godine, ali su se razišli kad je GaGa postala popularna. Prošle se godine nekoliko puta nagađalo da je par ponovo zajedno jer su viđeni kako se ljube u javnosti, a navodno je kontroverzna pevačica Lucu posvetila većinu svojih pesama.

OSTAVI KOMENTAR