595
Lady Gaga se ugojila više od 10 kg, krivi italijansku hranu

Lady Gaga se ugojila više od 10 kg, krivi italijansku hranu

595
SHARE

Lady Gaga ni ne čeka da je kritičari napadnu rečima da se ugojila – ona to i sama priznaje.

null

Govoreći u jednom intervjuu, Gaga je rekla: “Sad sam na dijeti jer sam se ugojila više od 10 kg. Ne osećam se loše zbog toga, ni za sekund. Stalno moram da budem na striktnom režimu ishrane.” Njeni kritičari smatraju da je pevačica dobila na težini zbog previše alkohola i marihuane, ali Gaga kaže da je pravi razlog italijanska kuhinja njenog oca.

null

“Volim da jedem pastu i picu, ja sam prava Italijanka iz Njujorka. Zato i izbegavam Njujork. Moj tata je otvorio restoran. To je neverovatno…sve je strašno ukusno, ali kažem vam, dobijem par kilograma svaki put kad odem tamo. Moj tata želi da jedem u restoranu a ja mu kažem ‘Moram da idem tamo gde mogu da pijem zdravi sok.'”

9 KOMENTARA

  1. Pa šta ako je nabacila koju knjigu viška. Kao što kaže, svi smo onakvi kakvi jesmo, lijepi smo na svoj nacin, nije bitno kako izgledamo.

    I ima preslatku majicu na prvoj i drugoj slici. :)

  2. svi smo valjda ljudi , i zvezde kao gaga imaju prava da jedu sta zele , vidite adele na primer nju bas briga koliko  ima kila pa i njene fanove to ne zanima jer je bitno kako peva , mene ne zanima kako  izgleda gaga ali ona bas lepo izgleda 
    stan se mene tice bolje salo nego  kosti 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.