191
Lady Gaga se rasplakala tokom nastupa

Lady Gaga se rasplakala tokom nastupa

191
SHARE

Ekscentrična pevačica Lady Gaga slomila se na pozornici tokom emotivne izvedbe pesme “Brown Eyes” koju je posvetila svom teško bolesnom dedi. “Ako ćemo dovoljno glasno pevati, možda će nas i on čuti”, rekla je Lady Gaga publici u Nottinghamu. Tokom pesme su Lady Gagi potekle suze, ali se potom brzo pribrala i nastavila sa svojim eksplozivnim showom.

Poznato je da 24-godišnja pevačica na pozornici daje sve od sebe, koji put i previše, što je i sama, nimalo damskim jezikom, nedavno i priznala: “Na idućoj ću se turneji bacati s pozornice. Moj tim misli da sam skroz psihotična, ali meni se je*e za njihovo mišljenje”.

20 KOMENTARA

 1. Koje je to proseravanje…pesma za tatu, dedu, pa njoj je onda cela porodica bolesna!!!
  P.S. A taj rechnik je odavno poznat, isto tako prichaju Madonna i P!nk, a ona je bedna kopija….

 2. @Anna
  Ne slazem se sa tobom sto se tice njenih pesama posvecenim clanovima porodice..Mislim da je to od nje jako lepo,time im na neki nacin dokazuje da su joj stalno u mislima i da su joj veoma vazni..Ali i dalje mislim da je ona jedna sasvim prosecna pevacica i da na svom neverovatnom uspehu moze da zahvali samo klovnovskoj odeci…A o recniku i da ne govorim..Izgubila se devojka skroz..

 3. Tako je @amy lee..
  To je neki znak zahvalnosti.
  To je uradila i Mariah C.
  Xtina
  Beyonce
  & co…
  I ona nije kopija,jer je proglasena najkreativnijom osobom na svijetu..
  Za godinu dana dobila je vise nagrada nego neko sa svojim 5 godina karijere..
  To zoves kopijom? Hahh.. ;)

 4. ma ti neznas sta je dobra pevacica i osoba;)!Joj kako ne kapirate da ona to radi jer joj stalo do porodice kao i do fanova!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.