419
Lady Gaga se prestala drogirati da ne izgubi očevo poštovanje

Lady Gaga se prestala drogirati da ne izgubi očevo poštovanje

419
SHARE

Lady Gaga odlučila je prestati uzimati droge jer nije želela izgubiti poštovanje svoga oca. Kada je bila mlađa, očajnički se borila protiv volje svojih roditelja no sada je zbog njihovog mišljenja voljna menjati svoj stil života. Učinila bi sve da očuva dobar odnos s roditeljima.

“Ne volim puno o tome razgovarati, ali kao tinejdžerka sam koristila drogu. Ne volim to govoriti jer ne bih volela da takvim izjavama podstaknem ikoga na slično ponašanje, verujem da ono može svakoga uništiti”, rekla je pevačica koja je dovoljno “luda” i kada je čista. No, kako i sama kaže, divlja je kao umetnica, a u privatnom životu ima čvrste moralne principe.

“Bila sam devojka iz srednje klase koja se samo želela buniti i otkrivati različite strane života. Želela sam roditeljima da pokažem da sam potpuno divlja, tata je pomislio da sam izgubila razum. Jednom mi je došao i rekao da ću izgubiti sve u životu ako ne prestanem s drogama. Iako sam se želela buniti protiv njih, moji roditelji su osobe koje poštujem najviše na svetu. Nisam želela izgubiti očevo poštovanje pa sam se prestala drogirati”, ispričala je svoju životnu priču pevačica.

“I danas se osećam krivom zbog svega što sam im priuštila. Majci se i dalje izvinjavam. Oni su danas jako ponosni na mene no to ne bi bilo tako da ih ranije nisam poslušala. Mislim da je jednako važno priznati svoje greške kao i očekivati priznanje za postignuća”, kaže ona.

56 KOMENTARA

  1. ja imam digi i nemam MTV vec 2 meseca ,pa bih htela da te pitam da li ti imas digi pa nemas MTV? Ili da li znas u cemu je problem sto nema MTV-ja na gdigiju?

  2. @tina..Moj digi je rumunski..a ja msm ako kanali nisu rumunski ne mozes ih gledati..sve se poremetilo..i nemam mtv..ni jedan..i kada se pojavi nema tona..to nest nije u redu..i ja oko 2 meseca nemam mtv.. :( nisam mogla gledati movie awards,nije bilo tona :(
    JBGA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.