Start Stars Hot News! Lady GaGa se ne umiva pre spavanja i mrzi preplanuli ten

Lady GaGa se ne umiva pre spavanja i mrzi preplanuli ten

SHARE

Lady GaGa poznata je po kontroverznim kreacijama koje nosi gotovo u svakoj prilici, ali čini se da pevačica ne pridaje posebnu pažnju nezi lica i higijeni.

GaGa je u intervjuu za časopis “People” izjavila kako gotovo nikad ne skida šminku pre nego što legne u krevet i  da pre spavanja samo opere zube. Odgovarajući na pitanje koliko dana u nedelji ide u krevet sa šminkom na licu, Lady GaGa odgovara: “Sedam. Znam da to nije dobro za kožu, ali imam dobre gene”.

Za razliku od ostalih zvezda koje dan provode po solarijumima, pevačica kaže kako ne voli preplanuli ten i zato uvek sa sobom nosi kremu sa zaštitnim faktorom. “Mrzim preplanuli ten na svom licu, jer od toga dobijam bore”, tvrdi GaGa. Takođe je izjavila kako joj nedostaje njena tamna kosa, jer joj opada kosa zbog stalnog posvetljivanja. Priznaje kako ima nepodnošljive bolove u stopalima od cipela i čizmi s visokim petama koje neprestano nosi, a najbolji savet za lepotu koji je čula jeste: “Budite svoji. Kad god pokušavaš da budeš neko drugi, to je dosadno. Recimo ja više ne nosim maskaru i lažne trepavice, jer mislim da je sad modernije ne stavljati niti jedno. Zato ja stavim samo tuš za oči”, savetuje Lady GaGa.

OSTAVI KOMENTAR