199
Lady Gaga se izvinjava Christini Aguileri i poručuje: Ja sam njen veliki...

Lady Gaga se izvinjava Christini Aguileri i poručuje: Ja sam njen veliki fan!

199
SHARE

lady gaga

Lady Gaga javno se izvinila svojoj koleginici Christini Aguileri zbog toga što su ih upoređivali, te izjavila da joj se veoma dopada njena muzika.

Naime, Christina je 2008. godine optužena da je kopirala Gagin zvuk, kada je objavila album “Bionic”, što je izazvalo sukobe fanova ove dve zvezde. Ipak, pevačica hita “Applause” kaže da nema ništa protiv Christine. “Ja sam veliki obožavalac Christine Aguilere. kada sam tek započela svoju karijeru, bilo je kontroverzi između nas. Uvek sam mislila da to nije fer prema njoj”, rekla je Gaga u jednom intervjuu, a na pitanje da li je to bilo jer je Christina kopirala njen stil, odgvorila je: “Sve što znam je da su ljudi govorili o Christini Aguileri i Lady Gagi. Mislim da nije fer da neko stavlja u sukob jednu ženu protiv druge. Posebno u oblasti muzike gde svi želimo da nas shvate ozbiljno. Ne shvataju nas ozbiljno kao muzičare, a Christina ima neverovatan glas i odlična je pevačica.”

christina

Gaga je potom dodala: “Poručujem joj da mi je žao za sve što joj je iko ikada rekao zbog mog postojanja. Nadam se da se nije osećala loše zbog toga, jer kada sam imala 15 godina pokušavala sam da pevam njenu pesmu ‘I Turn To You’ iz sveg glasa, pokušavajući da pogodim sve note. Ona je za mene bila inspiracija, pa mislim da je potpuna besmislica to što se desilo.”

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Christina je legendarna pjevacica za ciji su glas svi culi i ona nema nikakve potrebe da kopira bilo koga,pogotovu ne nekoga ko je u to vrijeme bio tek novi izvodjac bez karijere ili hitova.Poenta je u tome sto su tada radile sa istim producentom i kompozicije su bile slicne.I svi jedva cekaju neku priliku da napadnu xtinu, christini propao album,christina debela,christina ovo christina ono.Ona je jedna samopouzdana zena,koja ima i glas,i karijeru,i hitove i najznacajnije nagrade,njen uspjeh svakog boli.

  2. Christina je jedna od najkvalitetnijih izvodjaca danasnjice.Ima prejak glas,hitove koji su snimljeni davno a jos uvek se slusaju a sada kada je doterala liniju izgleda ekstra mada je i pre bila prelepa.<33333333333333333333.

  3. GAGA JE SVE NA SVITU VOLIN  TU ZENU VISE OD SVEGA I NIJE JEDNA OD ONI STA POSTIZU PAZNJU VRIJEDANJEM DRUGIH :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.