Start Stars Hot News! Lady Gaga se izvinjava Christini Aguileri i poručuje: Ja sam njen veliki...

Lady Gaga se izvinjava Christini Aguileri i poručuje: Ja sam njen veliki fan!

SHARE

lady gaga

Lady Gaga javno se izvinila svojoj koleginici Christini Aguileri zbog toga što su ih upoređivali, te izjavila da joj se veoma dopada njena muzika.

Naime, Christina je 2008. godine optužena da je kopirala Gagin zvuk, kada je objavila album “Bionic”, što je izazvalo sukobe fanova ove dve zvezde. Ipak, pevačica hita “Applause” kaže da nema ništa protiv Christine. “Ja sam veliki obožavalac Christine Aguilere. kada sam tek započela svoju karijeru, bilo je kontroverzi između nas. Uvek sam mislila da to nije fer prema njoj”, rekla je Gaga u jednom intervjuu, a na pitanje da li je to bilo jer je Christina kopirala njen stil, odgvorila je: “Sve što znam je da su ljudi govorili o Christini Aguileri i Lady Gagi. Mislim da nije fer da neko stavlja u sukob jednu ženu protiv druge. Posebno u oblasti muzike gde svi želimo da nas shvate ozbiljno. Ne shvataju nas ozbiljno kao muzičare, a Christina ima neverovatan glas i odlična je pevačica.”

christina

Gaga je potom dodala: “Poručujem joj da mi je žao za sve što joj je iko ikada rekao zbog mog postojanja. Nadam se da se nije osećala loše zbog toga, jer kada sam imala 15 godina pokušavala sam da pevam njenu pesmu ‘I Turn To You’ iz sveg glasa, pokušavajući da pogodim sve note. Ona je za mene bila inspiracija, pa mislim da je potpuna besmislica to što se desilo.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR