405
“Lady GaGa se izgladnjuje i uzima svakakve droge”

“Lady GaGa se izgladnjuje i uzima svakakve droge”

405
SHARE

Poznati istraživački novinar Ian Halperin, koji je već napisao knjigu o Angelini Jolie i Michaelu Jacksonu, uskoro izdaje i svoju knjigu o Lady GaGi. Ian je godinu dana istraživao pevačicu i sve sročio u knjigu.

Kaže  kako je od članova njenog tima saznao da pevačica danima praktično ništa ne jede već vreme provodi pred ogledalom kritikujući svoje telo. Osim toga, probala je i sve moguće droge, a i delimičan razlog zašto je tako kritična prema sebi je i lupus koji je napredovao puno više nego što je ona voljna da prizna. Od njega ima velike crvene mrlje po telu, a i kosa joj opada pa zbog toga koristi tešku šminku i brojne perike.

“GaGa više nije ono što je nekada bila. Zapravo, to je samo izmišljena karikatura, a ono što je bilo stvarno iza te cure, nestalo je. Ova Lady GaGa je jako opsesivna i treba joj pomoć kako se ne bi uništila”, tvrdi Ian.

28 KOMENTARA

  1. Prvo:Da je pod drogama,ona ne bi mogla da peva,ne bi mogla da izlazi svakog dana na live nastupima i ne bi smisljala spotove svakog meseca (skoro).Ona bi padala,kao Amy Winehouse u srbiji,a ona je na monsterballu druga prica!
    Drugo:Da se drogira i da ne jede,ona bi toliko bila neaktivna i ko zna kada bi izbacila novi ablum!
    Trece:Juce je bila u Sidneju i Cool se obukla i sve to.
    I cetvrto:Taj Ian,previse Se*e!!! To je to od mene! -.-‘ 

  2. gaga se nedrogira i ne izgladjuje kad bi to radila smrsala bi … ja nju pratim i imam slike koje su slikane juce sasvim je normalna….. nzm ko je izmislijo ovakvu glupost!?

  3. taj Ian nek ODJE*E!!!!! On ce nesto lazno pisati o Gagi. Nek prvo pogleda sebe (mogu mislit koliko je ruzan) i nek napise knjigu o sebi, a ne o Gagi! I taj IAN jos jednom nek ODJE*E! Gaga je prestala s drogom ima najmanje par godina! A tom Ianu cu samo reci FUCK YOU! I AlleXandaR xD ti si upravu!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.