811
Lady GaGa: “Samo želim da tata bude ponosan na mene”

Lady GaGa: “Samo želim da tata bude ponosan na mene”

811
SHARE

Lady GaGa je u najnovijem intervjuu izjavila kako je Joseph Germanotta, njen otac, najveća inspiracija za njenu muziku i da je njegova podrška tera da bude sve bolja i bolja.

“Koliko god bih htela da svet bude srećan, na kraju dana samo želim da tata bude ponosan na mene”, izjavila je.

GaGa je progovorila i o odnosu između nje i roditelja tokom stvaranja karijere i popularnosti koju je stekla. “Nekad su bili zabrinuti, nekad zbunjeni. Ali sa svom tom popularnošću trebalo im je vremena. Bila sam jako strpljiva s njima, a oni su bili jako strpljivi sa mnom”, zaključila je pevačica.

32 KOMENTARA

 1. -2 I ♥ Chris Brown (malla) komentar dat July 13, 2011 u 12:12 pm
  ja mislim da ona ima neki komplex manje vrednosti ili tako nesto pa se zato tako ponasa…mislim da celokuplna “lady gaga” samo maska da stefani prekrije nesigurnost i nezadovoljstvo sobom…ali to ume cesto da ispliva kao npr onda kada je plakala u bekstejdzu nzm ni ja zbog cega i dr…meni je u neked nje tako zao a nekad mi se zgadi…svejedno, ona devojka koja je bila pre, definitivno je nestala i mislim da joj definitivno treba strucna pomoc…

  Potpuno se slazem znaci to sam i jas mislila za nju da ima neki kompleks a to sakriva iza ludim kostimima..A svi ostali sto napadate ne umete logicki da razmisljate vec samo mislite sa neko hejtuje bez razloga.Sigurna sam da kad bi Gaga otisla na psiho test ne bi prosla na njega.I hajde cekam vase minuse sto je brze moguce.

 2. chocolate girl komentar dat July 13, 2011 u 12:34 pm
  naravno da je tata ponosan na tebe gaga,svi smo ponosni na tebe gaga,to sto si ti uspela za dve godine niko nikad nece mother monster <333

  Pa svi su "uspeli" za dve godine.Realno u danasnje vreme mozes da otpevas jednu pesmu sa strogo elektro pop zvukom i odmah ces postati popularan i ces imati 13235477980980 preglede na you tube a glas i nije toliko potreban mislim kada postoji auto tune sta ce nam glas.Kad je jedna Rebeka Black uspela uspece svako ko zeli da bude celebrity.Gadi mi se vreme u koje zivim i muzika koja se slusa i je popularna ali sta ces moram da zivim :)

 3. joj boze… kakve frizure. ona poseduje talenat za pevamje i pesme su joj super ali kako se ona oblaci boze sacuvaj. kao neki kreten! bas se tako ponasa.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.