156
Lady Gaga s ogromnim cvetom na glavi jedva hodala

Lady Gaga s ogromnim cvetom na glavi jedva hodala

156
SHARE

Lady Gaga se, nakon drveta, jastoga i ostalih instalacija na svojoj glavi, ovoga puta odlučila na masivni crni cvet. Budući da joj je cvet padao preko očiju, pevačica je teško mogla videti što se oko nje događa pa joj je trebala pomoć njenog vozača.

On joj je pomogao da od vrata zgrade dođe do svog automobila. 23-godišnja zvezda je, osim cveta u kosi, na sebe stavila i crnu čipku. Nekad jednostavna devojka željna slave, Lady Gaga se danas transformisala u jednu od najekscentričnijih zvezda današnjice. Manje je to postigla svojom muyikom, a više svojim bizarnim odevnim kombinacijama te izjavljivanjem da je hermafrodit.

Image Hosting by imagefra.me

Lady Gaga je samo još jedan dokaz da za planetarnu slavu ne trebate ništa drugo osim dobre reklame. Sa cvetom na glavi pevačica se juče pojavila u Londonu kako bi sa Cyndi Lauper radila na podizanju svesti o AIDS-u, a nedavno je priznala da se i sama redovno testira na tu opaku bolest.

Image Hosting by imagefra.me

17 KOMENTARA

  1. Sta joj to treba?Moze postici i nesto sa svojim pjesmama, a ne da od sebe pravi klovna.Ja je licno volim, ali mislim da ipak malo pretjeruje…nekad je manje vise…

  2. Nije lose,ali je preterala….razumem da svaka mora da se ralikuje od druge pevacice,ali ovo je pppppreteranoooo…..

  3. Ljudi,ona ima pravo da nosi sta ona zeli! I da ona nije pretarala,bas je cool u ovim kostimima.Kraljica je,a vi sto je mrzite,znaci da mrzite i same sebe!
    Lady Gaga je fenomenalna i PoP senzacija godine! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.