266
Lady GaGa: pušim puno trave dok stvaram svoju muziku

Lady GaGa: pušim puno trave dok stvaram svoju muziku

266
SHARE

Lady GaGa je otkrila kako puši marihuanu da bi dobila inspiraciju za pisanje novih pesama. Kaže kako nema smisla da sebe pokušava da prikaže boljom nego što jeste pa otvoreno govori o svojim navikama i drogiranju jer više od svega želi da bude otvorena i iskrena sama prema sebi.

“Još uvek pušim puno marihuane kada stvaram muziku. Ne mogu ulepšavati stvar i tvrditi da sam skroz trezna kada nisam”, rekla je slavna pevačica u jednom intervjuu. “Ne želim ohrabrivati decu da i oni koriste drogu. Ali kada me pitate o sociologiji slave i o tome što umetnici rade pogrešno, reći ću vam da je pogrešno to što lažu o svojem ponašanju. A ja nisam lažljivica”, kaže GaGa, koja je uvek otvoreno govorila o svojem konzumiranju droge. Pevačica tvrdi da je droga uvek imala pozitivni uticaj na njenu muziku.

18 KOMENTARA

 1. eeee boze ko swe ziwi na owoj planeti !!? -.- . . .

 2. Ovo vec svi dobro znamo,jasno nam je ko je Lady Gaga…
  @Riri`sBiggestFan
  Ok je da ne volis neku poznatu osobu,ali da zelis da je mrtva,e to je vec bolesno!
  @vESNAdebel
  Imas cime da se pohvalis..

 3. BRAVO NE LUPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!U JEDNOM INTERVJUU????!!!!U KOM INTERVJUU!!!!!!!!NE PIŠI GLUPOSTI

 4. Joj ovo mi rekord xDD -19 za sada xDDDDDD @Pametna ako si toliko pametna ususti neces ti ti govorit koga da mrzim i sta da komentarisem.

 5. @RirisBiggestFan
  Ja ti ne govorim koga ćeš ti mrzeti i šta ćeš komentarisati samo dajem svoje mišljenje o tome kako želiš smrt jedne osobe,pa makar to bila i Lady Gaga,koju ni ja ne volim,PARDON ne volim njene pesme i ‚‚originalnost‚‚ koju ona koristi,ali jednostavno je ne mrzim,niti želim da umre.. Po meni je to bolest,a vidim kako se i ostali slažu sa mnom (više lajkova od tebe).. ;)

 6. @Justin Bieber’s biggest fan
  Hvala.. Ali ISTO to mislim i za Biebera.. Ne volim njegove pesme,ali niti ga mrzim,niti želim da umre..

 7. Sta ovaj BRAVO sere…
  -___-
  Rekla je da se prestala drogirati.
  A sad pisu da pusi travu…..
  …naravno… xD

 8. Lady Gaga se ne drogira jer da pushi travu ili sta god vec,ona bi bila na dnu,pala bi kao Britney…Ona se isto lecila od droge i isto je bila skoro na dnu zadnjih nekoliko godina…A lady Gaga je na vrhu svih najpoznatijih muzicara.Pa vi vidite,nema loggike…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.