155
Lady Gaga proslavila rođendan sa dečkom u Čikagu

Lady Gaga proslavila rođendan sa dečkom u Čikagu

155
SHARE

Većina ljudi bi nakon ozbiljne povrede i operacije ostala kod kuće i oporavljala se, ali ne i Lady Gaga, koja nije mogla da odoli da je povreda kuka koju je imala spreči da sa dečkom Taylorom Kinneyjem proslavi svoj rođendan.

Pop zvezda u četvrtak je napunila 27 godina, a tim povodom njen dečko ju je odveo na romantičnu večeru. Gaga nas je i ovaj put iznenadila, pa je u hotelu viđena kako se kreće uz pomoć kolica sa potpisom luksuzne modne kuće Louis Vuitton. Pored ovih Louis Vuitton kolica, pevačica ima još jedna napravljena od 24-karatnog zlata, koja je za nju dizajnirao Ken Borochov. “Nisam očekivao ovakakv poziv i nikada nisam radio nešto ovakvo, ali sam uvek spreman za izazov i bio presrećan dok sam pravio ovu stolicu, koja je namenjenja za kraljicu”, rekao je on. Gaga ja nakratko viđena dok je napuštala hotel, u kolicima ju je gurao jedan od pripadnika njenog obezbeđenja, a potom se uputila na večeru sa Taylorom. Izvori bliski paru tvrde da pevačica planira da se preseli u Čikago kako bi bila bliža svom dragom, koji trenutno glumi u seriji “Chicago Fire”.

Autor: Life Content
Foto: Fame

4 KOMENTARA

  1. Nadam se da se super zabavili na večeri sa svojim dečkom.Iskreno, očekujem da “Artpop” ugleda svetlsot dana ove godine, a ne sledeće.Nekako mi Gaga nedostaje na muzičkoj sceni (njene pesme i spotovi), nije isto bez nje. :) ♥ ♥

  2. @Blair Waldorf (Vanja Swift) SVIMA NEDOSTAJE ALI ONA SATRO PISE PESME A ALBUM NECE DA IZDA KAO DA NEMA PREBIJENE PARE U DZEPU!SIGURAN SAM DA ARTPOP IZLAZI 2014 JER GA GAGA RADI JOS OD 2011 a ZEDD KAZE DA IMA JOS MNOGO POSLA N ANJEMU.TAKO DA,ARTPOP(2014)
    I JOS NESTO:AZEALIA BANKS IZDAJE ALBUM 2015 GODINE I TADA CE SE POJAVITI RED FLAME SA LADY GAGOM

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.