1392
Lady Gaga prekrivena sirovim mesom: ”Poštujem vegetarijance i vegane!”

Lady Gaga prekrivena sirovim mesom: ”Poštujem vegetarijance i vegane!”

1392
SHARE

Kontroverzna pevačica Lady Gaga na dodeli nagrada MTV Video Music Awards pojavila se omotana u sirove šnicle mesa i tako razumljivo izazvala zgražanje vegetarijanaca i vegana. “Nikoga nisam htela uvrediti. Poštujem vegetarijance i vegane. Kao što svi znate, ja sam jedna od nejneshvaćenijih osoba na Zemlji i mnogi misle sve šta žele. Kada se ne bismo zauzimali za svoje postupke, vrlo uskoro bismo imali pravo glasa baš poput mesa na našim kostima. Ja nisam komad mesa”, obrazložila je pevačica u intervjuu za The Ellen DeGeneres Show.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Podsetimo, pevačica je nedavno, na naslovnoj strani za japanski Vogue, takođe pozirala prekrivena sirovim šniclama, zbog čega je naljutila PETA-u. “Bez obzira na to kako je lepo prezentovano, meso mučene životinje je meso mučene životinje. Ono predstavlja krvavo nasilje i patnju, stoga, ako su to želeli postići, uspeli su”, stoji u PETA-inoj izjavi.

112 KOMENTARA

  1. @VLADA-BUDUCI MUZ MILEY CYRUS
    U redu je da imas svoje misljenje,ali stvarno si preterao sa vredjanjem.Prestani!Ionako se niko ne slaze sa tobom!YOU’RE BORING!!!

  2. Ako hoćeš da budeš poznat – budi budala i uspećeš sto posto. Lady Gaga je dokaz .
    Ovo je toliko odvatno i tupavo da prevazilazi sve granice debilizma. Posle kuka kako je neshvaćena. Pitam se da li postoji mogućnost da NEKO samo bude normalan, ništa više. Nakači na sebe žena komade mesa ????? ALI ČEMU TO???
    Čisto iživljavanje…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.