163
Lady GaGa pozvala mladu YouTube zvezdu da pevaju zajedno

Lady GaGa pozvala mladu YouTube zvezdu da pevaju zajedno

163
SHARE

Talentovana 10-togodišnja devojčica je zahvaljujući svojoj izvedbi pesme “Born This Way” dobila priliku da nastupi sa pop superzvezdom.

[youtube xG0wi1m-89o]

Maria Aragon je postala internet senzacija nakon što je na YouTube postavila video u kome peva najnoviji hit Lady GaGe. Od tada, snimak je pogledan više od 16 miliona puta!

Lady GaGa se rasplakala gledajući ovaj video i odmah je na svom Twitteru postavila link za njega. U svojoj poruci, ona je takođe napisala:”Gledam ovo i ne mogu da prestanem da plačem. Ovo je razlog zbog kojeg pravim muziku. Ona je budućnost”.

U međuvremenu, GaGa je pronašla  devojčicu i dogovorila se da sa njom nastupi zajedno u Torontu ove nedelje.

16 KOMENTARA

  1. Malu sam gledala i zaista je talentovana! Sa tako malo godina ima super glas. Lady Gaga me je zaista prijatno iznenadila ovom vešću (ako je istina)..

  2. aaaaaaaa…..obozavam je…mnogo je dobra….pa posle neka pricaju da je ona frik i sve ostale ruzne stvari o njoj….:(….iovim je dokazala kakva je….<3 lady gaga <3

  3. Dobro,ovo me je zaista iznenadilo.. Pozitivno,naravno.. :)
    Mislim,da se mi razumemo – ne mislim ja da je Gaga loša osoba (ovim je potvrdila da nije),ali prosto previše je ‚‚originalna‚‚ na taj svoj način! Previše je kontraverzna i skandalozna.. Meni je ona u početku bila super,mogu reći da sam bila njen fan,jer je prosto bila nešto sasvim novo,osvežavajuće,ali onda je počela da daje glupe izjave,da preteruje sa kostimima,… i nekako mi se smučila.
    Ali,očigledno Lady Gaga ne bi bila ona da nije drugačija (samo da ne preteruje).. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.