255
Lady GaGa poziva 18,000 obožavalaca na venčanje s Lucom Carlom?

Lady GaGa poziva 18,000 obožavalaca na venčanje s Lucom Carlom?

255
SHARE

Lady GaGa navodno se sprema da kruniše svoju burnu vezu s Lucom Carlom brakom, a svadbena ceremonija bi, prema pisanju američkih tabloida, trebala biti održana u areni u Nebraski, koja prima 18,000 ljudi.

Pevačka zvezda i njen dragi prvo bi bračne zavete trebali da razmene na privatnoj ceremoniji, a Lady GaGa potom to želi da proslavi s brojnim obožavaocima.

Neimenovani izvor navodno blizak pevačici je otkrio: “Toliko voli svoje fanove da je odlučna u nameri da ih uključi u svoj `veliki dan`. Organizovaće lutriju na kojoj će njena `mala čudovišta` moći da osvoje mesto na spisku gostiju. Obećala je da će imati spektakularno venčanje koje će zasigurno svi upamtiti, s desetinama deveruša, akrobatima, light showom i vatrometom. Biće to tipično za Lady GaGu”.

16 KOMENTARA

  1. voljela bih…
    ali nema sanse…msm da trenutno nisu zajedno + ona je rekla da ce kad se bude vjencavala pozvati samo porodicu i prijatelje…

  2. A šta će da rade ostali mali monstrumčići koji neće biti te sreće da prisustvuju venčanju? (Da se razumemo,samo pitam,jer nisam fan Lejdi :D)
    Obećala je da će imati spektakularno venčanje koje će zasigurno svi upamtiti, s desetinama deveruša, akrobatima, light showom i vatrometom. Biće to tipično za Lady GaGu” (slažem se) Ali mislim da ovo više izgleda na cirkus,nego venčanje ;)

  3. lJudi ja cu sada plakati :((( zelim i ja da ideeeeeeemm!!!! Zamislite, u mom slucaju bi mi to bio prvi put da vidim gagu i to na njenom vencanjuuu!!! aaaa ni u snu nemoze biti bolje…( nebi moglo biti bolje)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.