Start Stars Hot News! Lady Gaga: Povratak na scenu tek u septembru?

Lady Gaga: Povratak na scenu tek u septembru?

SHARE

Lady Gagi su lekari strogo naredili da napravi pauzu i da otkaže sve obaveze koje je planirala tokom leta kako bi se oporavila od operacije kuka, tako da nije sigurno da li ćemo do kraja godine moći da čujemo njen dugoočekivani novi album “Artpop”.

Slavna pevačica nedavno je otkazala 22 koncerta u okviru svoje velike “Born this way” turneje zbog povrede desnog kuka. Nakon toga, pevačica je operisana i iako se činilo da se Gaga brzo oporavlja, lekari žele da budu sigurni da se njena povreda neće ponoviti. “Isplanirala je gomilu projekata na kojima želi da radi, ali najpre mora da dobije odobrenje od doktora. Gaga se neće vratiti na scenu sve do septembra”, rekao je izvor za New York Post. Otkazivanje nastupa koštalo je Gagu oko 30 miliona dolara.
U međuvremenu, mediji pišu da je pevačica ponudila jednoj svojoj obožavateljki, koja ima sličnu povredu, da joj plati operaciju kuka. “Lično mi se obratila Gaga i povezuje me sa njenim timom lekara i drugim ljudima koji su nju operisali u Njujorku”, objavila je obožavateljka Emma na Twitteru.
Gag trenutno radi i na svom novom albumu “Artpop”, za koji je najpre najavljeno da će se pojaviti u prodaji ove godine. Ipak, zbog zdravstvenih problema i dugotrajnog oporavka, velike su šanse da ćemo njene nove pesme čuti tek 2014.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR