388
Lady Gaga potvrđuje: Nastavak pesme “Telephone” premijerno u septembru!

Lady Gaga potvrđuje: Nastavak pesme “Telephone” premijerno u septembru!

388
SHARE

gaga

Lady Gaga je potvrdila da je snimila nastavak njenog hita iz 2010. godine, pesme “Telephone”, koju će premijerno izvesti na nastupu na iTunes festivalu u Londonu narednog meseca.

Pevačica, koja je nedavno objavila svoj novi singl “Applause”, počastiće svoje fanove novom muzikom sa albuma “ARTPOP” na muzičkom festivalu 1. septembra, a publika će nesumnjivo biti posebno oduševljena što će čuti nastavak dueta sa Beyonce. “Veoma sam uzbuđena zbog toga. Spot za ‘Telephone’ i saradnja sa Jonasom Akerlundom, koji je režirao i spot za pesmu ‘Paparazzi’, bila je neverovatno iskustvo. Biće sjajno završiti tu trilogiju, a znam i koliko to favnoi žele. Pesma je već snimljena, i biće fantastično”, ispričala je Gaga za Kiss FM.

Izvor: Life Content

22 KOMENTARA

  1. Jedva cekam!Obozavam tu pesmu i spot i jedva cekam nastavak.A i pisalo je ”To be continued” tako da je logicno da ce ponovo snimati.Beyonce i Gaga super zvuce u duetu tako da to ce sigurno biti cool.

  2. @Bravo pisite o ovome,Miley govori o svom nastupu na VMA’s… i kaze da se nada da ce to biti najbolji nastup svih vremena,i da planira da bude kao zurka https://www.facebook.com/MileySerbia/posts/10151524829496741

  3. Zar nije vec snimljen nastavak?? (Lady Gaga ft Beyonce – Videophone) za to je bey rekla da je drugi dio Telephone..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.