Start Stars Hot News! Lady Gaga poručila Sharon Osbourne: “Stvaran svet može biti surov”

Lady Gaga poručila Sharon Osbourne: “Stvaran svet može biti surov”

SHARE

null

Lady Gaga i Sharon Osbourne su tokom celog vikenda nastavile međusobnu prepisku, a sve je počelo jer je pevačica navodno uvredila Kelly Osbourne.

Kelly je dobijala pretnje smrću od nekih fanova Lady Gage, pa se Gaga obratila javnosti otvorenim pismom, u kojem stoji: “Stvarno bih bila tužna kad bi te ljudi ismejavali zbog težine dok si bila mlađa, zato što su i mene kinjili. Videti te kako si procvetala u prelepu vitku ženu koja sad ismeva druge u Fashion Policeu je neverovatno. Zašto ne pomagati drugima?”

null

Sharon se to nije dopalo, pa je poručila Gagi: “Kažeš da je njen rad na E! za Fashion Police zasnovan na kritikama, predrasudama i poređenju lepote raznih ljudi. Dobrodošla u stvaran svet.” Gaga se sad oglasila na svom Facebooku, gde je napisala: “Stvaran svet može biti surov, zašto ga ne pretvoriti u lepše mesto? Ja sam aktivistkinja. Niko ne shvata ozbiljno odrastanje, ja da. Moje pismo za Kelly Osbourne bilo je otvoreno, jer su njene izjave o maltretiranju preko interneta bili javne a kao aktivistkinja koja se bori za mlade, morala sam biti uključena.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR