139
Lady Gaga ponudila fanovima besplatno savetovanje tokom turneje

Lady Gaga ponudila fanovima besplatno savetovanje tokom turneje

139
SHARE

Lady Gaga pozvala je svoje fanove da joj se obrate za savet ukoliko imaju neki problem, tokom trajanje njene turneje Born This Way.

Pevačica je to objavila juče na Facebook-u, otkrivši da će besplatne razgovore i pomoć za rešavanje psihičkih problema ona finansirati. “Za one koji se pitaju u čemu je stvar sa savetovalištem na Born This Way turneji, to će biti zabavno iskustvo koje će ujediniti sve fanove, a održavaće se pre koncerta. U Born Brave autobusu moći ćete da se prijavite za individualne ili grupne razgovore sa profesinalcima, o mentalnom zdravlju, depresiji, nasilju,školi i prijateljima”, rekla je Gaga i dodala da će biti organizovani i hrana, muzika i igre. “Born Brave autobus je mesto gde su mentalno zdravlje i depresija shvaćeni ozbiljno, bez osuđivanja, besplatna prava pomoć koja je dostupna svima”, izjavila je pevačica i objasnila da je došla na tu ideju jer oseća da većina dece danas ne traži pomoć jer ih je sramota, pa je želela da im zaista pomogne i da to učini zabavnim. Turneja Born This Way nastavlja se 11. januara u Vankuveru.

IZVOR: Life Content

6 KOMENTARA

  1. Eto! I sad vi kazite kako je ona losa osoba a tu se brine za (mentalno) zdravlje svojih fanova e to je pravi IDOL! QUEEN MOTHER MONSTER

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.