Start Stars Hot News! Lady Gaga ponudila da plati operaciju kuka obožavateljki?

Lady Gaga ponudila da plati operaciju kuka obožavateljki?

SHARE

 photo ladygaga2a_zps5a3ddb8f.jpg

Njeni Mali monstrumi ne zovu je džabe Mama monstrum – Lady Gaga spremna je da pomogne obožavateljki koja mora da obavi istu operaciju kao pevačica.

Kao što znamo, Lady Gaga morala je da otkaže dobar deo svoje turneje zbog operacije od koje se još uvek oporavlja a sad želi da pomogne devojci koja ima isti problem. Skromna Gaga uopšte nije želela da to pomene u javosti, ali je obožavateljka Emma na svom tviteru napisala kako joj je pevačica preporučila svog lekara i rekla da će platiti sve troškove. “Gaga mi se javila i povezala me s njenim timom lekara i drugim ljudima koji su radili na njenoj operaciji. Planiram da ove nedelje otputujem u Njujork na pregled a sve je plaćeno. Ona neće biti tamo ali ovaj gest apsolutno neverovatan a ja sam odmah počela da plačem posle toga što je uradila.”

 photo FFN_LadyGaga_EXC_MCGFF_032913_51052678_zps0c4704ad.jpg

“Reči ne mogu da opišu koliko sam blagoslovena…Želela bih da se strašno zahvalim Gagi, njenom timu, njenim roditeljima Cynthiai i Joe koji su odgajili tako prelepu osobu.” Lady Gaga ovih dana može se videti u Njujorku u svojoj invalidskoj stolici a veruju se kako nju zove Emma, baš po svojoj obožaveteljki kojoj je učinila divan gest.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR