172
Lady Gaga ponosno zagrlila dobijene muzičke nagrade

Lady Gaga ponosno zagrlila dobijene muzičke nagrade

172
SHARE

Slavna je pevačica pre koncerta u Berlinu ponosno pozirala s tri nagrade “Echo Music Awards” koje je ove godine osvojila. Pevačica je pre nekoliko dana nastupala u Berlinu, a pre koncerta pokupila je svoje nagrade po koje nije mogla doći na dodelu održanu u martu u Berlinu.

Lady Gaga osvojila je nagrade u tri kategorije; najbolja internacionalna umetnica, najbolji singl za pesmu “Pokerface” i najbolja internacionalna nova nada. Gaga je dobila i četverostruku Platinastu nagradu za više od 800 hiljada prodatih albuma.

Lady Gaga zaposlena je nastupima na koncertima, koji su popunjeni do poslednjeg mesta. Pevačica planira svoju turneju Monster Ball produžiti zbog ogromnog interesa. Svi su koncerti, naime, rasprodati mesecima unapred pa će pevačica i njena ekipa organizatora dodati još datuma na listu koncerata. Gaga za svoje koncerte kaže da su više mjuzikli, nego tradicionalni muzički nastupi, jer svaku pesmu prati glumački nastup same pevačice te njenih plesača i ostalih umetnika na pozornici.

5 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.