Start Stars Hot News! Lady GaGa pomaže žrtvama strahovitog zemljotresa u Japanu

Lady GaGa pomaže žrtvama strahovitog zemljotresa u Japanu

SHARE

Nekoliko sati nakon što je Japan pogodio katastrofalan potres i razoran cunami, Lady GaGa počela je preko Twittera da prikuplja novac za humanitarnu pomoć.

Pevačica je dizajnirala belo-crvene narukvice koje prodaje preko svoje zvanične onlajn prodavnice, a sav prihod od prodaje namenjen je žrtvama katastrofe. Narukvice se prodaju po ceni od pet dolara, ali svaki kupac može, prema želji, da da više što će se smatrati novčanom donacijom. “Dizajnirala sam narukvice s molitvom za Japan. Svi prihodi ići će za pomoć žrtvama tsunamija. Napred čudovišta!”, napisala je GaGa na svom Twitter profilu.

Narukvice su bele boje, a na njima crvenim slovima piše “Molimo se za Japan”. Takođe je crvenom bojom nacrtana ruka u obliku šape što je poznati Gagin pozdrav njenim “čudovištima”. Pevačica je oduvek jako volela Japan pa je sarađivala s tamošnjim umetnicima, ponajviše dizajnerima i fotografima. U Japanu je pre dve godine uradila dve tetovaže, a na jednoj od njih piše “Tokyo Love”. Kad ju je, jednom prilikom, japanski fotograf Araki slikao, rekla je: “Nije fotografisao moj izgled, fotografisao je moju dušu”.

OSTAVI KOMENTAR