98
Lady Gaga planira filmsku karijeru jer želi da se uda?

Lady Gaga planira filmsku karijeru jer želi da se uda?

98
SHARE

Lady Gaga trenutno je jedna od najvećih pop zvezda, ali i pored toga pevačica želi da promeni karijeru i da se okrene filmu, jer se nada da će to ohrabriti njenog dečka Taylora Kinneya da je zaprosi, prenose mediji.

Već duže vreme priča se o Gaginim potencijalnim filmskim ulogama, a sada se šuška i da su razlozi za to lične prirode. “Odlučila je da od pop zvezde postane filmska karija. Gaga misli da će je Taylor zaprositi ako se odrekne ludog rock’n’roll načina života”, tvrdi izvor za National Enquirer i dodaje: “Gaga je zapravo vrlo tradicionalna devojka i želi da se skrasi.” U prilog ovim glasinama idu i priče da pevačica trenutno pohađa časove glume i da joj je san da glumi u nekom velikom mjuziklu, a nada se da će dobiti i Oskara u narednih pet godina. Nedavno je najavljeno da će glumiti u filmu “Machete Kills” Roberta Rodrigueza, uz Mela Gibsona, Sofiu Vergaru i Amber Heard, a moguće je da ćemo je gledati i u nekom filmu Quentina Tarantina, pošto je slavni režiser nedavno pohvalio Lady Gagu na premijeri svog filma “Django Unchained”. “Ja sam njen veliki obožavalac. Moglo bi da dođe do neke filmske saradnje između nas. Ona je veoma fina osoba. Nekoliko puta smo se videli, sjajna je”, rekao je on tada.

IZVOR: Life Content

4 KOMENTARA

  1. Vjerujem da bi se Lady Gaga i više nego odlično snašla u glumi, i da bi imala jednu odličnu filmsku karijeru, ali ja mislim da za to još nije vrijeme.Mislim, da ona ipak sada treba da se drži svojih planova vezanih za muziku, da završi turneju Born This Way Ball, da objavi novi album Artpop, da predstavi nove singlove i uradio spotove, i da nas ponovo obraduje nekom turnejom.Ja mislim, pošto je ona jedna od najvećih pop zvezda današnjice, da one treba još da ostane da muzičkoj sceni, pa tek onda kasnije da razmišlja o filmskoj karijeri, jer ako je Taylor Kinney volim, on će je i zaprositi, one ne mora zbog toga da se menja, jer ako mora, onda on nije zaljubljen u nju. :)

  2. ”It’s all about little details” sto kaze gaga koja insistira da se za njen novi album iskljucivo koriste velika slova,dakle ARTPOP a ne Artpop ili ArtPop :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.