180
Lady Gaga planira do kraja leta da bude udata žena?

Lady Gaga planira do kraja leta da bude udata žena?

180
SHARE

Lady Gaga priprema se za svadbu, javljaju američki mediji. Iako je sa bivšim dečkom Lucom Carlom tek pre dva meseca obnovila staru ljubav, pevačica čije je pravo ime Stefani Germanotta se, navodno, želi vezati zauvek. Par je već u potrazi za novim domom u New Yorku. Želeli bi da pronađu gradsku kuću sa četiri spavaće sobe u West Villageu, gde bi započeli zajednički bračni život.

“Stefani je odlučna u nameri da joj ova veza bude poslednja stanica. Želi brak, želi prsten na ruci do kraja leta”, otkrio je jedan izvor. Gaga govorkanja o planiranju venčanja još nije komentarisala. Ona i Luc poznaju se odavno te su prvi put bili u vezi 2006. godine, dok pevačica još uopšte nije bila poznata.

12 KOMENTARA

  1. hahaha….tragaju za kucom a u novom listu Bravo-a slike njene nove Vile :PpP samo izmisljate i dodajete traceve…..
    Čas  mu ona ne vjeruje jer je ostavio,,,čas se udaje za njega…pa msm stvarno :P :P :P 
    totalno ste jadni :P

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VLADA NAJVIŠE NA SVETU VOLI-MILEY,SANDRU,NINU,sk8er girl AND SANJU.VOLIM VAS PUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOO

    DINA AKO SI PAŽLJIVO ČITALA NOVI BROJ BRAVOA,PISALO JE DA JE GAGA IZNAJMILA KUĆU,KOJU PLAĆA 20 000 EVRA MESEČNO..TAKO DA SADA KADA SE UDA,VEROVATNO ĆE KUPITI ZAJEDNIČKI DOM:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.