305
Lady GaGa: “Plakala sam kad sam videla da se ruši Svetski Trgovinski...

Lady GaGa: “Plakala sam kad sam videla da se ruši Svetski Trgovinski Centar 2001.”

305
SHARE

Glavna tema svih ovonedeljnih događaja je ubistvo Osame Bin Ladena kao i prisećanje rušenja tornjeva World Trade Centra 11. septembra 2001. godine. Tako o tim temama pričaju i poznati Amerikanci. Jedna od brojnih koji su o tome progovorili je i Lady GaGa, koja je tada imala tek 15 godina.

U jednom intervjuu je ispričala koliko se bojala i plakala tog dana. “Meni je to bilo vrlo teško iskustvo. Nikad zapravo nisam javno pričala o tome, ali bila sam u Njujorku 11. septembra 2001. godine. Zajedno sa svojim prijateljicama iz razreda s krova škole gledala sam kako se ruši World Trade Centar. Ceo grad bio je prekriven pepelom.”

“Na televiziji su se vrtele vesti i svi smo plakali. Sećam se kako su učiteljice vrištale i govorile nam da ne idemo na krov nego da se vratimo u zgradu. Ali mi nismo čak mogli da verujemo ni da je to stvarnost. Sećam se kako smo nakon toga napustili školu, a mene je tata odveo kući. Putem kući videli smo neke mlade momke koji su radili na Wall Streetu. Svima si im mogao videti suze u očima. Bio je to zaista intenzivan dan i mislim da su ga tako doživeli brojni Amerikanci. U takvim trenucima možeš videti humanost u gotovo svakom čoveku”, ispričala je pevačica.

8 KOMENTARA

  1. rekla je i nesto za smrt Osame kao “Ne zelim da proslavim niciju smrt, ali pretpostavljam da ovo ima veliki znacaj, narucito za ljude koji su izgubili nekoga tog dana” :( ♥ 

  2. holly devojko ja posecujem ovaj sat,citam novosti i komentarisem vec 2 vise od godine,ko si ti da mi nesto seres kada ti je ovo prvi komentar na ovom sajtu,ja mogu da napsem sta hocu,kad hocu i gde god hocu a ti ces da cutis…jasno?! i vrati se u dupe iz kog si izasla

  3. Gaga je jedna divna osoba…ja njoj zavidim..ima osecaj za svoje fanove i ljude oko sebe, a osecaj za fanove je pokazala kada je svojim dragim fanovima koji su cekeli satima u red da kupe karte za koncert narucila pice i koka-kole. to je stvarno pazljivo od nje. ja mislim da ona i jus najvise brinu za fanove…mada ipak mi se cina da je gaga pazljivija…Najvise joj zavidim zato sto ne obraca paznju sta drugi kazu o njoj, a mislim da je to najvaznaije na putu do ostvarenja snova..
    <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.