282
Lady Gaga pićem zalila homofobičnog gosta

Lady Gaga pićem zalila homofobičnog gosta

282
SHARE

36239PCN_LadyGaGa

“O meni govori što god želiš, ali kada počneš vređati moje prijatelje, počinje rat”, rekla je besna Lady Gaga i pićem zalila gosta jednog kluba u Ottawi, piše britanski Metro.

Nepoznati je muškarac pevačici rekao kako će zbog podrške gay muškarcima goreti u paklu, a oslovljavao ju je u muškom rodu. Pevačica je navodno reagovala tek kada je muškarac izvređao njenog prijatelja, takmičara u “Američkom idolu” Adama Lamberta. “OK, to je to. Mene možeš zvati kako god hoćeš, ali kada počneš vređati moje prijatelje, onda je gotovo i počinje rat!” Zatim ga je polila pićem i demonstrativno napustila klub.

21 KOMENTARA

  1. ZBOG OVIH SRANJA KOJE JE PRAVILA ME NERVIRA!!! SAMO JE ZBOG TOGA POPULARNA!!! NIKO JE NE CENI KAO UMETNICU!!! NIJE BOLJA OD MENE, JA SAM NAJBOLJA!!!!!!!!!!

    • You’re the bitch who treated many of its complexes talking ugly about the people better than you!!!!!!!! I’M BETTER THAN YOU A HUNDRED TIMES, BITCH!!!!!!

    • A bre svako radi ono sto hoce i kako hoce,ako ona voli taj stil-to je apsolutno njena svar,a nase je da je volimo ili ne.A sto se tice njrne reakcije u vezi prijatelja i ja bih tako odreagovala

  2. ma ko je bolji… LadyGaGa vs.MiKa…
    ja volim JG i obbo njen style kao i pesme… Nije da sam luda za njom, ali je gotivim…Bilo kako bilo, svako ko voli pop mora da slusa LadyGaGu..:)) Music Rule..:))

  3. .. Brtee .. Ako je to uradila,skroz je podrzawam .. Msm … Netreba nikoga gledati po sexualnom opredeljenju .. Omg .. :]] .. I ja bi ga bio za Adama,on je bash cool,pesme su mu extra,pa shta ako je gay?? Omg .. Lady Gaga,SAMO NAPRED ! <3 <3 <3

  4. ..A da..Zaborawio sam da kazeem .. Da,swe za prijatelje .. :]] .. A i ona i Adam Lambert, su poshteno NAJWECE ZWEZDE .. :D Msm ono, oboje otkacheni, oboje wole gayewe,,xD..Hmm….Widi se  da je LaDy GaGa pored jsajne pewacice,mega popularne dive,i sooper prijatelj ! ! ! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.