227
Lady GaGa peva Stingu za 60. rođendan

Lady GaGa peva Stingu za 60. rođendan

227
SHARE

Legendarni pevač Sting uskoro će proslaviti 60. rođendan, a kao i svaki poznati muzičar to će učiniti posebnim koncertom.

Stoga će 1. oktobra organizovati koncert u Njujorku, a na njemu će nastupiti mnoge poznate zvezde. Među njima će se naći i imena poput Mary J. Blige, Lady Gage, Black Eyes Peas i Billy Joel. Koncert će biti humanitarnog karaktera pa će tako novac od prodaje ulaznica otići onima kojima je najpotrebniji.

11 KOMENTARA

  1. Lepo je to,ali ne peva njemu samo Gaga nego i ostali :D Barem tako piše u tekstu. Znači u naslovu ne treba da bude samo Gaga ;) ♥ Black Eyed Peas ♥

  2. @gaga ne seri! Jadnici su t ovi iz teksta za koje nikad niko nije cuo, a ako postoji osoba koja nikad nije cula za britney, rihannu i katy nek se baci pod avionnnn! xD ps. Happy b-day, Sting ;)

  3. @anja prvo nauci pravopis (ne kaze  se AWIJON nego AVION) pa mi tek ondaatje nesto pricaj…..i da, ako nisi Fula za najvece svetske zvezde odma mozes i da skaces sa brankovog/pancevackog mosta….tvoj je izbor ;) aaa da ne zaboravim NOSI SE U 3 PIZDE CALETOVE, STOKOWSKI JEDNA NEPISMENAAAA! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.