157
Lady Gaga otpustila svoje telohranitelje jer im je obožavalac pobegao na pozornicu

Lady Gaga otpustila svoje telohranitelje jer im je obožavalac pobegao na pozornicu

157
SHARE

Lady Gaga otpustila je svoje telohranitelje i asistenticu u garderobi zbog propusta koje su napravili tokom japanskog dela njene turneje, sredinom maja. Ekscentrična pevačica, koja trenutno održava koncerte u Francuskoj, nakon čega će zapevati i u Velikoj Britaniji, svom je timu zamerila što se tokom koncerta u Japanu jedan od obožavalaca uspeo popeti na pozornicu i omesti je u nastupu.

[youtube lc9yNA6po0M]

“Poludela je. Nije mogla verovati da su to dopustili pa im je dala otkaz na licu mesta. Čini sve kako bi njen show bio savršen pa maksimum očekuje i od svojih ljudi”, ispričao je britanskim medijima jedan od “preživelih” članova tima Lady Gage. Britanskim medijima je potvrdio kako je istinita i informacija da Lady Gaga sluša često obraćanja britanske kraljice, kako bi naučila govoriti poput nje – savršenim britanskim naglaskom: “Lady Gaga obožava sve što je britansko, posebno kraljicu”.

19 KOMENTARA

 1. aa izasao rihannin novi video..”te amo”..ne svidja mi se..kada ce to u bravu biti novost?.ahhah..skontajte kommove na necolebitchie.com..def se slazem s njima.. :P

 2. Uf….sad sam se razocaro u GaGu :(
  NAjvise je wolim od sweih pewacica ali owde je preterala msm nije ni htela da pogleda fana :'( ko da ce da je ”pojede”

 3. Krenula je da se odmiche kao da ce ova da je upuca… :O :O :O
  Da se tako neshto dogodi na TH koncertu,oni bi podigli svog fana sa bine i dozvolili da peva sa njima…

 4. @KaulitzQueen
  Da,ali TOKIO HOTEL je TOKIO HOTEL,oni su THE BEST,a lady gaga je jedan uobrazeni gabor,koji ovamo prodaje pricu kako obozava svoje fanove,a gle sad ovo…Stoka..!!

 5. So what? Pa nece je silovati ili ubiti -.-
  Volim Lady GaGu ali sad me je na neki nacin razocarala. :/
  Mozda je prepao ali FAN joj je, a i sama govori kako obozava svoje fanove
  a sad ovako.
  Da je profesinalna i da voli svoje fanove bar bi ga pogledala i naslavila bi pjevati a nebi onako buljila u njega ko da je ubica. 
  Neki pjevaci se cak uslikaju sa onima koji im uskoce pa nekad i dignu nekog iz  publike da pjeva sa njima. :/

 6. Ju majko draga. . . . nemojte pa ona woli swoje fanowe toliko da bezi od njih cudna je ta ljubaw. . . . xaxax jb i mj to nikada ne bi uradili. . . stawise oni fanowe izwode, xaxax a mj-a jedna likusa zamalo nije oborila tako. . . xaxax

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.