372
Lady GaGa optužena za potkradanje svoje humanitarne fondacije

Lady GaGa optužena za potkradanje svoje humanitarne fondacije

372
SHARE

Lady GaGa optužena je ovih dana da potkrada vlastitu fondaciju za humanitarnu pomoć Japanu. Tužba iznosi pet miliona dolara, a pokrenula ju je advokatska kancelaracija iz Mičigena.

U tužbi stoji kako se pevačica više puta okoristila dobitkom od prodaje narukvica za pomoć Japanu.

Ubrzo nakon što su zemljotresi i tsunamiji potresli Japan, GaGa je na tržište poslala narukvice, a prihod od prodaje istih ide u fondaciju koja pomaže Japanu. Naplaćivala je pet dolara po komadu, a navodno je novac zadržavala. “Tužim Lady GaGu jer nikad nije dala tačan uvid u iznose koje je zarađivala. Pokušali smo da kontaktiramo njen tim, ali nikakav konkretan odgovor nismo dobili”, otkrio je izvor.

17 KOMENTARA

 1. Lady Gaga to nikada ne bii uradiila,to su samo izvorii i nista nije potvrdjeno i zasto bii ona krala i davala Japanu,molim vas?! 

 2. laz!Sad sto tamo neki “izvor” kaze da ona krade,ne znaci da zaista krade!(Pitam se kako bi se GaGa obukla za sudjenje??)

 3. Laz! Gaga nije toliko sebična da takvo nešto uradi!! To je nesporazum!! Ona voli i pomaze Japanu a sto bi onda takvo nesto uradila!!

 4. Čista izmišljotina…1000 puta je pokazala svoju humanost,a ovi se sad našli da je osramote samo zato što je popularna,umjesto toga da je podržavaju što pomaže ljudima ovi nesto izmišljaju..Jadno…

 5. ne verujem!!!!
  -Ko bi jos bio pametan da pokrade vlastitu HUMANITARNU FONDACIJU!!!!
  kako neki ljudi vole da je blate po tabloidima……vcccccccccc……..
  ona to radi iz srca!!!!
  DA JE OVO ISTINA JAPANCI JOJ NE BI DALI PRIZNANJE…….
  GAGA TO NIKAD NE BI URADILA NESTO TAKVO!!!!—-STVARNO—-

 6. ma zabole me da li krade ili ne krade, a i ta humanost poznatih =.=’ to su sve gluposti oni to rade da bi bili na dobrom glasu ,a ne zato sto im je toliko stalo ukljucite mozak, michael jackson se nikad nije hvaio a koliko je novaca dao e to je covek koji zeli da pomogne a ne ove zvezde sto prodaju dusu djavolu da bi se dograbili novca !

  • Ne razumem zasto dewojci dajete minuse. . . prwo procitajte sta je rekla a onda kao ludi klikcite te minuse. . . -.- . . . potpuno se slazem, koja je poenta dawati nesto u dobrotwórne swrhe a onda uzeti mikrofon i razglasiti sirokim narodnim masama sta ste uradili. . . ne kazem to sada za gagu wec owako. . . majkl je proglasen za najhumaniju osobu, a nikada ni rec nije rekao o tome. . .

  • ovo je izmišljotina obična..i ako je ovo istina gde su dokazi??…nema ih jer ne postoje.Ovi što je tuže hoće samo da privuku pažnju na sebe

 7. Samo maloumnici mogu u ovo da povjeruju! -_- Hej, ljudi, pa ona je trenutno jedna od najbogatijih slavnih licnosti, sto bi potkradala?? -_- LAZ ,100%!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.