459
Lady GaGa objavila spot za pesmu “Judas”

Lady GaGa objavila spot za pesmu “Judas”

459
SHARE

Pevačica Lady GaGa napokon je premijerno prikazala video spot za pesmu “Judas” u kojem glumi Mariju Magdalenu dok Isusa glumi John Leguizamo iz filma “Step Up”, a Judu glumi Norman Reedus iz serije “Hawaii Five-O”.

John na glavi čak nosi Hristovu krunu od trnja dok se voze na motorima sa svojom bandom.

Lady GaGa s njim i njegovim prijateljima dolazi u bajkerski klub gde pleše i ljubi se s nekoliko muškaraca. Kasnije sprečava Isusa da pištoljem upuca Judu. Video je, osim dens koreografijom, obogaćen i brojnim biblijskim motivima.

“Ja ne vidim ovaj spot kao religijsko izjašnjavanje. Ja to vidim kao socijalno izjašnjavanje. Nešto poput kulturnog izjašnjavanja. To je metafora. Nije ni trebala da budu biblijska lekcija”, tvrdi GaGa.

30 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1~I LOVE JUSTIN BIEBER~ tj.JB~a~or Biberceta~I have Bieber Fever~I am a Belieber =)~Jus BiB~www.thejustinbiebershrine.com

    neki cudan spot smo ocekivali od Gage…………..

  2. Kakav god ona video uradi vi nikad nećete biti zadovoljni! nije vam bilo u redu što pretjeruje sa kostimima u spotovima,evo sad je uradila normalan spot,bez pretjerivanja,ni to vam ne odgovara. A i ako vam se ne svidja ne komentarišite,pustite nas,lill’ monstere da živimo u miru. argh :@

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.